Студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК відвідали агрохолдинг «Миронівський хлібопродукт»

1 жовтня 2022 року

        27 вересня 2022 року студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК відвідали із ознайомчим візитом Миронівську птахофабрику у Канівському районі Черкаської області, що входить до складу холдингу «Миронівський хлібопродукт».

Модераторами зустрічі виступили Ксенії Моторіна та Анастасія Піддубченко. З привітальними словами виступили начальник технологічного відділу Олександр Бережний та фахівець із стандартизації, сертифікації та якості Анна Курочка.

"Миронівський хлібопродукт — це міжнародна компанія у сфері харчових та агротехнологій зі штаб-квартирою в Києві та виробничими потужностями в Україні та на Балканах (Perutnina Ptuj Group). Дочірні підприємства МХП працюють у Нідерландах, Великій Британії, Саудівській Аравії та інших країнах. Станом на 2021 рік компанія МХП посідає 8 місце у переліку Forbes 100 найбільш приватних компаній України.

"Миронівський хлібопродукт — це міжнародна компанія у сфері харчових та агротехнологій зі штаб-квартирою в Києві та виробничими потужностями в Україні та на Балканах (Perutnina Ptuj Group). Дочірні підприємства МХП працюють у Нідерландах, Великій Британії, Саудівській Аравії та інших країнах. Станом на 2021 рік компанія МХП посідає 8 місце у переліку Forbes 100 найбільш приватних компаній України.

Компанія МХП володіє популярними  брендами харчової продукції: «Наша Ряба», «Апетитна», «Легко!», «Бащинський», «LaStrava», «Skott Smeat», «РябChick», «Курка по-домашньому», «Ukrainian Chicken», «Qualiko», «Sultanah», «Assilah», «Kurator»; а також розвиває мережу магазинів «М’ясомаркет», «Döner Маркет». За обсягами виробництва курятини МХП посідає друге місце серед компаній Європи за рейтингом WATT Poultry. Top Companies. Географія експорту компанії охоплює більше 80 країн", – говорить Анна Курочка - фахівець із стандартизації, сертифікації та якості, яка, до речі, є випускницею факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.                                             

Представники компанії також ознайомили студентів з виробничими потужностями, про особливості роботи та вимоги до працевлаштування.

На власні очі студенти побачили технологічний процес переробки м’яса торгової марки «Наша ряба», масштаби виробництва, підготовку продукції до збуту, у тому числі й на експорт, дотримання вітчизняних та європейських вимог. Приємно вразила привітність, доброзичливість і відкритість працівників підприємства. Після знайомства із різними цехами підприємства, представники компанії всіх пригостили смачним обідом і після якого відбулася вікторина із заохочувальними подарунками та підведення підсумків щодо дуальної системи освіти та подальшого працевлаштування. Студенти активно приймали участь у вікторині, яку підготували модератори заходу, також студенти із цікавістю включилися в дискусію та задавали питання щодо майбутнього працевлаштування..

Керівництво Національного університету біоресурсів і природокористування України та факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК вдячне ПрАТ «Миронівський хлібопродукт» за їх активну позицію щодо виховання кваліфікованих працівників, що включає проведення екскурсії, проведення практики, стажування та працевлаштування з перспективою кар’єрного зростання.

 

Крокуємо разом до Перемоги!

Слава Україні!

Героям слава!

 

Тетяна Розбицька, PhD
заступниця декана з виховної роботи

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook