Освітньо-виховний процес у полі зору наставників академічних груп факультету ветеринарної медицини

23 вересня 2022 року
ФВМ НУБіП України

   21 вересня 2022 р. відбулося засідання деканату з наставниками академічних груп 1 і 6 курсів факультету ветеринарної медицини, які знаходяться на очному навчанні. На засіданні розглянуто питання щодо явки здобувачів вищої освіти на очні заняття, місця їх перебування та ряд важливих питань, які стосуються життєдіяльності факультету.

   Декан факультету Микола Цвіліховський проінформував присутніх про призначення 75 науково-пелагічних працівників факультету наставниками відповідних академічних груп та зазначив про велику відповідальність кожного з них перед ввіреними їм студентами. Наголосив, що зараз на очному навчанні знаходяться здобувачі вищої освіти першого і шостого курсу, яким потрібно максимум приділити уваги.
   Відмітив, що здобувачі вищої освіти знаходяться у захваті від того, що вийшли на очне навчання. Особливо першокурсники, їм дуже цікаво знаходитись на заняттях і про це свідчить високий відсоток їх явки.

   Заступник декана Сергій Деркач проінформував про відвідуваність студентів першого курсу. Він звернувся до наставників з розумінням поставитись до кожного першокурсника та допомогти їм зорієнтуватись в університеті. Наголосив, що кожен науково-педагогічний працівник факультету має тримати під контролем перебіг освітнього процесу, дотримуватися в корпусі правил поводження під час воєнного стану та усіх рекомендацій щодо протидії поширенню вірусу COVID-19.

 

   Заступники декана Юрій Жук проінформував про відвідуваність студентів шостого курсу. Закликав наставників шостого курсу тісно працювати з студентами, адже їх чекає здача єдиного державного кваліфікаційного іспиту. Тому студентам потрібно про це пам’ятати і готуватись до цих випробувань. Наголосив на графіку захисту звітів з виробничої практики здобувачами вищої освіти шостого курсу.

   Заступник декана Тарас Савчук наголосив на проведені виховних годин, які повинні бути спрямовані на культурно-патріотичне виховання здобувачів, формування у них громадянської та професійної свідомості. Також зупинився на відвідувані наставниками гуртожитку. Закликав стати для студентів своє групи справжнім другом, постійно спілкуватися і тримати зв'язок із ними, за потреби підтримати їх морально та допомогти у скрутній ситуації.

   Кожен наставник академічної групи детально доповів про стан виконання графіку освітнього процесу здобувачами, місця їх перебування та кількість поселених у гуртожиток.

   На завершення засідання, декан факультету Микола Цвіліховський закликав наставників повною мірою володіти ситуацією по групі, підтримувати постійний зв’язок з ними, допомагати один одному та побажав усім міцного здоров’я, мирного неба над головою.

Слава Україні!

Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук,
заступники декана факультету ветеринарної медицини

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook