Патріотична зустріч у гуртожитку №1 НУБіП України: зміцнюємо дух і віримо в Перемогу

21 вересня 2022 року

     20 вересня 2022 року у гуртожитку №1 НУБіП України відбулася творча зустріч студентів та співробітників університету з відомим бардом, публіцистом, громадсько-політичним діячем, «Голосом Євромайдану» Володимиром Гонським, провідним фахівцем відділу виховної роботи та студентських справ.
     З огляду на теперішній драматичний час, місцем події організатори обрали просторе і добре обладнане приміщення укриття у вечірню пору.

 

   Діалог на соціофілософські, психолого-педагогічні, історіосоофські теми заслужений діяч мистецтв України Володимир Гонський супроводжував патріотичними піснями під власний гітарний супровід та активну підтримку слухачів. Деякі студенти теж взяли з собою гітари, а Данило Лапінський продемонстрував неабиякий талант володіння інструментом і співу.
    На екрані оживали лики Героїв національно-визвольної боротьби українців 20-го сторіччя, Революції Гідності та сьогоднішньої російсько-української війни. Про них, Лицарів минулого і сучасного, про патріотизм як систему рушійних сил і соціально-психологічних механізмів розвитку людини, фактор стабільності й інтеграції суспільства, про кривавий «русскій мір» як ідеологію нацизму й політику фашизму, про мову як еволюційний психокод та чинник формування людини і нації, говорили учасники зустрічі.
Найактивніші учасники бесіди-концерту отримали в дарунок від Володимира Гонськоого його книгу «Людина і нація. Час воїнів».

   Дякуємо дирекції студмістечка, заступнику декана ННІ лісового і садово-паркового господарства Олександру Совакову за сприяння в організації заходу.
    Переконані, що такі щирі й надзвичайно енергетичні зустрічі з відомим митцем будуть систематичними і внесуть помітний вклад у всебічний розвиток студентства.


Сергій Михнюк,
директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook