Першокурсники механіко-технологічного факультету урочисто склали присягу студента НУБіП України

20 вересня 2022 року
    Юнаки й дівчата першого курсу механіко-технологічного факультету 19 вересня 2022 року урочисто склали присягу студента Національного університету біоресурсів і природокористування України.
    У цей важкий воєнний рік студентська спільнота факультету поповнилася 179 першокурсниками спеціальностей «Агроінженерія» та «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)».
   Вітальним словом до молодого поповнення, батьків та шановних гостей, урочисте зібрання відкрив декан факультету – Вячеслав Братішко. Декан звернув увагу на духовні цінності факультету, які базуються на стійкості, волі та наполегливості кожного здобувача вищої освіти. Факультет пишається своїми випускниками, які прославили університет вагомими здобутками та досягненнями, у світових масштабах. Кожен, з цих відомих особистостей, у свій час, також, був першокурсником і впевнено реалізував свій потенціал. Наразі, майбутнє, в руках молодих людей, головне вчитись і працювати над собою. Також, декан познайомив студентів із завідувачами кафедр та обґрунтував напрямки діяльності кожного підрозділу факультету.

   До привітань долучився високоповажний гість зібрання – проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук. Проректор наголосив на важливості звання студента Національного університету біоресурсів і природокористування України, побажав першокурсникам наполегливо оволодівати знаннями, безперестанно розвивати творчі й спортивні таланти, бути патріотами Університету та нашої держави. Важливе значення, має якісна інтеграція першокурсників, у студентську спільноту всіх факультетів університету. У студентському середовищі, обов’язково, повинні бути присутні взаємоповага, толерантність та охайність.
 
   Ще один високоповажний гість урочистостей, начальник військово-мобілізаційного підрозділу НУБіП України Геннадій Ржевський презентував студентству, базові аспекти реалізації університетської програми «Фахівець, громадянин, патріот», акцентуючи увагу на вихованні загальнолюдських і патріотичних якостей студентів.

   У своєму зверненні до студентів заступник декана факультету Ігор Сівак висвітлив особливості навчально-виховного процесу та основні кроки, до опанування спеціальностей. Приємно вражає той факт, що, маже, всі майбутні інженери і фахівці транспортної галузі, зараховані в поточному році, вступили до університету, за першим пріоритетом. Це вказує на цілеспрямованість і свідому визначеність молодих людей. Заступник декана, представив наставників та призначених старост академічних груп першого курсу, сконцентрував увагу на лідерських якостях очільників студентського самоврядування та на чеснотах, які потрібно розвивати кожному студенту факультету.
  Представники студентської організації факультету Євгеній Бельдюгін і Анастасія Чернявська ознайомили першокурсників з барвистістю палітри дозвілля молоді університету, можливостями творчого вдосконалення, інтелектуального і фізичного розвитку особистості студента.
   Виважені слова прозвучали і від батьків першокурсників, які бажали успіхів науково-педагогічному колективу, а молодому поколінню – гармонійно влитися, в інженерну родину факультету.
   Студентами першого курсу Сергієм Полтавцем та Аліною Красохою була оголошена присяга студента НУБіП України, яку всі першокурсники урочисто склали, взявши на себе зобов’язання – бути гідним студентом славетного університету.

   Після урочистостей пройшли перші кураторські години, на яких молоді здобувачі вищої освіти провели ознайомчі бесіди з кураторами академічних груп, отримали студентські квитки, екзаменаційні книжки та поставили офіційні підписи під присягою студента Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Вітаємо наших першокурсників із стартом студентського життя. Бажаємо успіхів у навчанні, миру, здоров’я та творчих звершень, на шляху формування висококваліфікованого фахівця.
 
Ігор Сівак, заступник декана з навчальної і виховної роботи
 
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook