Команда факультету конструювання та дизайну переможці турніру з волейболу в рамках 66 спартакіади студентів НУБіП України

19 вересня 2022 року

   Нещодавно завершились змагання з волейболу в рамках 66-ї спартакіади студентів НУБіП України 2022-2023 навчального року. Турнір тривав два тижні, протягом яких щоденно відбувалось по декілька ігор. Цьогоріч, будь яка спортивна подія має не аби яке значення для студентів, є символом незламності духу та перемоги жаги до нормального студентського життя над жахливими реаліями сьогодення.

  Студенти-спортсмени та вболівальники як ніколи проявили інтерес до змагань. В змаганнях взяли участь представники 12 факультетів та 2 ННІ нашого університету, а трибуни були вщент наповнені вболівальниками починаючи з самого першого матчу. Команди грали по сітці «winer» – «loser», до двох поразок. Головний суддя турніру Микола Олександрович Вишневський – старший викладач кафедри фізичного виховання, тренер студентської збірної команди університету з волейболу.
   Ігри проходили в напруженій боротьбі, з яскравими емоціями гравців та вболівальників. Були і несподіванки, коли досить сильні команди програвали менш технічним та йшли до «нижньої сітки», де продовжували свою боротьбу, а менш досвідчені команди на радість вболівальникам і собі, вигравали гру за грою.

 

 

   У півфінальних поєдинках команди грали дуже професійно і зважено, намагалися перебороти противника технічно і психологічно. Проявили максимальну майстерність і жагу до перемоги, адже кожна необережна дія вартувала місця у фіналі.
   У першому півфіналі зустрілись команди факультету конструювання та дизайну та факультету землевпорядкування. Де команда факультету КД виявилась більш досвідченішою та технічною, обіграв суперника з рахунком 2:0.
   У другому півфіналі зустрілись команди агробіологічного факультету та ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. В цьому запеклому поєдинку переможець визначився тільки в третій партії. Ним стала команда агробіологічного факультету, обігравши команду ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження з рахунком 2:1 по партіям.
   За трете місце змагались команди факультету землевпорядкування та ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. Боротьба була майже на рівних. Протягом двох партій перевага переходила на бік то однієї то другої команди. По результату цього двобою, почесне 4 місце зайняла команда факультету землевпорядкування, а бронзу змагань виборола команда ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, здобувши перемогу з рахунком 2:0 по партіях.

 

   У фінальному поєдинку зустрілись команди факультетів конструювання та дизайну і агробіологічного. Фінальна зустріч була неперевершеною з усіх позицій спортивного жанру. Ми мали задоволення спостерігати справжні спортивні пристрасті, силову гру та тактичні прийоми, психологічне протистояння та шалену підтримку вболівальників з обох боків. Такої несамовитої підтримки вболівальників волейбольні турніри в НУБіП не бачили вже давно.
  Отже, по результатам фінального поєдинку, який складався з 2 партій, з рахунком 2:0 перемогу в волейбольному турнірі, в рамках 66 спартакіади студентів НУБіП України, здобула команда факультету конструювання та дизайну.

 

  Протягом турніру, на підтримку до своїх команд навідувались заступники деканів ННІ та факультетів. А на фінальні матчі, на свято волейболу, завітали проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Миколайович КВАША, декан факультету конструювання та дизайну Зіновій Володимирович РУЖИЛО, директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Сергій Вікторович МИХНЮК та заступник декану агробіологічного факультету Віталій Петрович КОВАЛЕНКО. Сергій КВАША виступив з мотиваційною промовою до спортсменів і вболівальників, та нагородив переможців та призерів змагань почесними грамотами і кубком переможця.

Вітаємо призерів та переможців змагань! Сподіваємось на нові зустрічі на спортивних майданчиках НУБіП України, під мирним небом нашої рідної держави! Слава Україні!


Анна Хижняк,
старший викладач кафедри фізичного виховання

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook