Поселення студентів в гуртожиток 2 відбулося згідно з графіком

18 вересня 2022 року

   17 та 18 вересня 2022 року студенти першого курсу та студенти третього курсу скороченого терміну навчання факультету аграрного менеджменту успішно прибули до столиці та заселилися у гуртожиток №2, закріплений за факультетом.


   Потрібно зазначити, що завдяки тому, що на сьогодні ризик ведення воєнних дій на території міста Києва та його околицях суттєво знизився, навчання студентів першого курсу на факультеті аграрного менеджменту, як і у всьому університеті, буде організовано в оффлайн режимі. Уже завтра наші першокурсники приступають до навчання, а на даний момент вони повинні всі розміститися у своєму новому місці проживання.


   Загалом, процес поселення був організований на належному рівні: всі студенти були завчасно попереджені про необхідність мати при собі документи на поселення та квитанції про сплату за проживання, а представники адміністрації факультету разом з кураторами груп та у безпосередній співпраці з адміністрацією студентського містечка здійснювали постійний моніторинг прибуття студентів, зустрічали їх , спілкувались з їхніми батьками та супроводжували.

    Студентів одразу інструктували стосовно загальних правил поведінки мешканців гуртожитку в умовах воєнного стану та в умовах пандемії коронавірусу. Вони ж, зі свого боку, продемонстрували задоволення станом підготовлених для них завчасно кімнат.


    Ми з нетерпінням чекаємо на першокурсників у стінах університету та зичимо їм успіхів у набутті знань!

Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook