Аспіранти факультету аграрного менеджменту розпочали навчання у третьому семестрі

9 вересня 2022, 14:57

   На факультеті агарного менеджменту здобувачі вищої освіти ступеня доктор філософії зі спеціальностей 073 Менеджмент та 075 Маркетинг розпочали виконання освітньої складової індивідуального плану відповідних освітньо-наукових програм.
   У цьому семестрі здобувачі вищої освіти вивчатимуть дисципліни циклу спеціальної (фахової) підготовки такі, як «Економетричне моделювання наукових бізнес-проєктів», «Прийняття стратегічних рішень». У межах своєї індивідуальної освітньої траєкторії аспіранти вибрали для здобуття знань такі дисципліни, як «Біоекономіка», «Маркетинговий менеджмент в аграрній сфері», «Ризик-менеджмент в аграрній сфері», «Управління якістю», «Маркетингове забезпечення ділової досконалості», «Розвиток агропродовольчих ринків в умовах євроінтеграції».


   Доцент кафедри економічної теорії, д.е.н. Віра Бутенко провела заняття з дисципліни «Біоекономіка», котру вибрали для вивчення крім аспірантів факультету аграрного менеджменту ще й здобувачі вищої освіти ступеня доктор філософії зі спеціальності 051 Економіка.


   Лектор окреслила основні завдання, які будуть вирішені в процесі навчання, ознайомила здобувачів вищої освіти з особливостями дисципліни.
   На занятті викладачем також було детально проінформовано аспірантів про структуру дисципліни, визначено основні питання, котрі розглядаються в межах курсу.

   Лектор ознайомила здобувачів вищої освіти з основними вимогами до виконання самостійної роботи, яка включає в себе елементи науково-дослідної роботи та передбачає підготовку виступу на конференції, дала поради стосовно роботи із літературними джерелами та електронним навчальним курсом, розміщеним на навчально-інформаційному порталі НУБіП України.

   Викладачі, котрі забезпечують викладання дисциплін для здобувачів вищої освіти за вказаними ОНП, бажають успіхів у засвоєнні матеріалу та отримати відмінні результати на іспитах.

Віра Бутенко,

доцент кафедри економічної теорії

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook