УВАГА! Графік поселення студентів 1-ого курсу та Магістрів першого року навчання в гуртожитки студентського містечка НУБіП України на 2022-2023 н.р., реквізити для оплати за проживання та перелік документів для поселення

16 вересня 2022 року

Студенти 1 курсу та Магістри першого року навчання, що навчатимуться на очній формі та потребують житла поселятимуться в гуртожиток впродовж:

16.09.22 р. – 18.09.22 р.

Комісія з поселення в гуртожиток працює з 8:30 год. до 18:00 год.
   При поселенні в гуртожиток студенту необхідно дотримуватись Загальних правил поведінки мешканців гуртожитків НУБіП України в умовах воєнного стану та користуватись засобами індивідуального захисту (захисна маска і антисептик для рук). 
  

Студенту для поселення в гуртожиток потрібно мати:

 
  • копія паспорта (при наявності паспорта громадянина України старого зразку (в формі книжечки) 1,2 сторінки та місце реєстрації/зняття з реєстрації, студенти які мають паспорт в формі ID-карти роблять копію з двох сторін);
  • фотокартки розміром 3х4 (3 шт.);
  • довідку про проходження флюорографії та довідку про стан санітарно-епідеміологічного оточення дитини. Довідка надається сімейним лікарем, в якій вказується епідеміологічний стан дитини (наявність/відсутність педикульозу, шкірних захворювань, що протягом 21 дня не було контактів з людьми, які хворіють інфекційними хворобами та не перебуває на самоізоляції тощо);
  • квитанцію про оплату за проживання в гуртожитку. Без наявності квитанції про оплату (оригінал або копія) за проживання у гуртожитку поселення студентів категорично забороняється.
  • студенти чоловічої статті – приписне свідоцтво з відміткою про зняття з військового обліку за попереднім місцем проживання.
 
   Студенти 1 курсу і Магістри першого року навчання обов’язково мають зареєструватися за місцем фактичного проживання - в гуртожитку. Студенти які мають паспорт в формі ID-карти зобов’язані мати при собі довідку про зняття з реєстрації місця проживання (додаток 16) або довідку про реєстрацію місця проживання особи (додаток 13). 
 

Реквізити для оплати за проживання в гуртожитках студентського містечка НУБіП України на 2022-2023 н. р.

Одержувач: Національний університет біоресурсів і природокористування України
Адреса: 03041, м. Київ, вул. Героїв Оборони, 15
Телефон: 527-81-92
IBAN: UA338201720313281002202016289
Банк: ДКСУ м. Київ
ЄДРПОУ: 00493706
Призначення платежу: за проживання в гуртожитку № ___ (вказати гурт., в якому буде проживати)
П.І.Б. (вказувати повністю ініціали студента, який проживатиме в гурт.)
ННІ/факультет (на якому навчається студент)
 
Суму за проживання уточнюйте в ННІ/факультетах.
 

    

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook