1 вересня – День знань!

1 вересня 2022 року

Дорогі колеги – освітяни, викладачі, науковці!
Любі студенти, аспіранти і вся університетська спільнота!
Щиро вітаємо Вас із Днем знань!

     125-й раз наша alma mater в надскладний час – війни росії проти України, пандемії COVID-19 – відкрила свої аудиторії, лабораторії для студентів і викладачів, аспірантів і докторантів. Наш обов’язок пройти цей шлях впевнено, не знижуючи якість освіти, ефективно проваджувати науковий пошук, виховувати патріота і кваліфікованого фахівця, берегти життя і здоров’я, як студентів, так і викладачів, співробітників, допомагати Збройним Силам України, наближати нашу Перемогу!

     Щиро вітаємо всіх з Днем знань, усім студентам бажаємо стати справжніми особистостями і свідомими громадянами України, інтелектуалами, професіоналами і лідерами! Відкривайте для себе нові кордони знань і горизонти успіхів, ніколи не зупиняйтеся на досягнутому і сміливо підкорюйте нові вершини.
       Науково-педагогічному колективу бажаємо здоров’я, гармонії, значних успіхів у здійсненні однієї з найблагородніших місій – сприяння становленню особистості Людини, Громадянина, Патріота!

     Усім колегам-освітянам бажаємо міцного здоров’я, наснаги, професійних здобутків і життя, гідного Вашого професійного покликання. Звершень в науці, високих прагнень до успіхів і щоденних неймовірних відкриттів!

Перемоги, Миру і злагоди на Українській землі, щасливого майбуття і невичерпної енергії у всіх починаннях!

 

 


З великою повагою 
 

ректор НУБіП України,

академік НАПН України,

професор,

доктор педагогічних наук       Станіслав Ніколаєнко

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook