Ponsse Firefighter: лісова пожежна команда

22 серпня 2022 року
Forst praxis

Водомет з дистанційним керуванням може стріляти на відстань до 47 метрів

Водомет з дистанційним керуванням може досягати відстані до 47 м | Фото: Ponsse plc

Останні кілька років спричинили вражаючі лісові пожежі по всьому світу. У багатьох випадках виявилося, що пожежні бригади недостатньо обладнані для роботи на непрохідній місцевості.

Тому фінський виробник лісових машин Ponsse розробив пожежну установку для своїх великих форвардерів Buffalo та Elephant. Їхні потужні крани можуть підняти 1,5 т цистерну з водою прямо в опорну раму. Якщо немає цистерни, готової до наповнення, інтегрований насос із заправною трубкою на захваті засмоктує цистерну об’ємом 10 м³ із ставка чи струмка протягом кількох хвилин.

Водомет з дистанційним керуванням має максимальну дальність дії 47 м. Обсягу води вистачає на десять хвилин повного струменя. Однак шланги також можна приєднати фланцями до вбудованого насоса. Для приводу відведена бортова гідравліка форвардера.

Цільовою групою є державні лісогосподарські підприємства з відповідною технікою. Як варіант, звісно, ​​можна укласти співпрацю з підприємцями. У надзвичайній ситуації потрібну машину просто потрібно швидко отримати на місці.

 

Джерело: Forst praxis. https://www.forstpraxis.de/forstfeuerwehr/

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook