Надія Колеснікова: обираю нутріціологію – науку про харчування, яка створена задля того, аби зробити людей щасливішими, а їх життя – кращим

13 серпня 2022 року
   Саме так пояснює вибір факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК для навчання в магістратурі за ОП «Нутріціологія» Надія Колеснікова.
  •  Розкажіть будь ласка, про себе.

— Мене звати Колеснікова Надія і мені 22 роки. Я позиціоную себе як активну та позитивну людину, що полюбляє зустрічі з друзями, катання на велосипеді, гру в настільний теніс, йогу, плавання, але прекрасно розумію, щоб вести своє активне життя, мені потрібна енергія, яку людина перш за все отримує з їжі. Як казав Гіппократ: «Ми є те, що ми їмо» і я переконана, що якісна їжа впливає як на наше фізичне здоров’я, так і на психічний стан. Проте якісної їжі недостатньо, харчування має бути раціональним та збалансованим, а продукти правильно поєднуватись між собою.
 
  • Де Ви навчались зараз та який фах хочете обрати в майбутньому?

— Я навчалася у Київському Національному Лінгвістичному Університеті на факультеті германської філології за спеціальністю середня освіта. Ще з дитинства я полюбляла дивитися наукові програми про тварин та людей, запамятовувала цікаві факти пов’язані з нашим організмом та розповідала про вивчене друзям і родичам. Мені подобалося розповідати цікавинки і допомогати людям, якщо ця інформація була для них корисною. Всі говорили, що напевне я буду лікарем або ж учителем і зараз я розумію, що хочу пов’язати себе з нутріціологією, адже нутріціологія — це наука про харчування, вона пов’язана із медициною і з людьми. Вона створена задля того, аби зробити людей щасливішими, а їх життя — кращим.
  • Розкажіть, де Ви дізналися про факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів та природокористування України та чим він Вас зацікавив?

— Про факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів та природокористування України я дізналася від своєї тітки, яка навчалася та продовжує навчання в аспірантурі на цьому факультеті. Вона розповіла мені про цю близьку для мене спеціальність і я ознайомилася з нею детальніше на сайті НУБіП.
 
  • Що Ви очікуєте від навчання в нашому університеті?

— Навчаючись у університеті мені хотілося б поглиби свої знання, розкрити проблему мікробної екології людини, ознайомитися із основними складовими харчових продуктів і їх значенням для здоров’я людини. Я вважаю, що набуті раніше знання також допоможуть мені, наприклад, читати науково-популярну та оригінальну літературу зі спеціальності, бути в курсі останніх відкриттів та допомагати своїми знаннями людям, які цього потребують, будь то спортсмени, діти чи інші.
 
 Розмову провела Юлія Слива,
доцент кафедри стандартизації та сертифікації с-г продукції

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook