Осінні можливості професійного розвитку у гастроентерології і дієтології

11 серпня 2022 року

     Лічені тижні лишаються до початку осені і вже можна починати складати план участі у важливих освітніх заходах. Ми маємо гарні новини для гастроентерологів від наших європейських колег та сподіваємось почути їх і для дієтологів.

   United European Gastroenterology Week 2022 (UEGW2022), яка цього року пройде у змішаному онлайн/оффлайн форматі в австрійському Відні з 8-го по 11-те жовтня, буде безкоштовною для онлайн-учасників з України. Крім того, 50 гастроентерологів отримають гранти по 1000 Євро для подорожі до Австрії. 

     Зареєструватись для участі можна написавши листа на ім’я Ани Тодорової -[email protected]. Інша інформація про можливості і підтримку для українських гастроентерологів розміщена на окремій сторінці порталу ueg.euhttps://ueg.eu/p/239

      Треба подякувати Helena Cortez Pinto та всій команді United European Gastroenterology за солідарність з колегами із України.

     Ще ближче дата чергового Воркшопу European Helicobacter and Microbiota Study Group - EHMSG 2022, який розпочнеться вже за місяць у місті Глазго (Шотландія) – дати його проведення 8-10 вересня. 

   Захід пройде лише в очному форматі, тому взяти в ньому участь простіше буде наших колегам, які знаходяться у Британії. Керівництво EHMSG зробило безкоштовною реєстрацію для спеціалістів з України. Додаткова інформація за посиланням: https://www.workshop.ehmsg.org/registration.

     Декілька цікавих і важливих заходів відбудеться в Україні. Перший з них - Науково-практична конференція з міжнародною участю «XIV Український гастроентерологічний тиждень», який відбудеться 29-30 вересня 2022 р. Зареєструватись можна за посиланням - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfhS1o_BmD_GJxXFHASmhrXU6ZtHjU3Sy75hPABSxxCbaBusA/viewform.

     У листопаді пройде чергова конференція «Запальні та функціональні захворювання кишечника», дати її проведення 17-18 листопада 2022 р., слідкуйте будь ласка за анонсами, в яких будуть посилання на реєстрацію.

     Черговий конгрес European Society for Parenteral and Enteral Nutrition (ESPEN2022) пройде також у Відні з 3-го по 6-те вересня. 

    Ми звернулись до керівництва ESPEN щодо можливості безкоштовної участі для українців, повідомимо про результат одразу після отримання відповіді. Звичайна реєстрація доступна за посиланням: https://espencongress.com/registration/registration-fees/. Конгрес пройде у змішаному форматі.

    У кінці другого тижня вересня (09-10.09.2022) пройде чергова конференція Дні дієтології і нутриціології у Львові. Реєстрація буде відкрита вже завтра, 8-го серпня.

      І ще один захід заплановано на кінець року, 15-го грудня пройде онлайн-конференція «Застосування дієтичних добавок: коли, кому та з якою метою» присвячена дієтичний саплементації.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook