Чи канікули, чи війна – «КОЛОС» на передових позиціях!

3 серпня 2022, 20:07

 У такий складний для нашої країни і для кожного з нас воєнний час усі розуміють, наскільки важливо розповідати світові правду про нашу державу, поширювати її  історію та культуру. Тож учасники хорелграфічної групи народного ансамблю пісню і танцю «Колос» вирішили: продовжуватимуть нести у світ красу українського танцю – перлини культури, не залишатимуть можливості розвивати свій талант, щоб представляти Україну на міжнародних заходах, піднімати національний дух і робити свій вклад  у майбутню перемогу в жахливій війні.

     Дівчата і хлопці під керівництвом старшого викладача кафедри культурології Ольги Сауріної у всіх містах і селах, в Україні і за кордоном, де їм довелося переховуватися від бомбардувань і ракетних ударів, несли код народного танцю, представляючи «Колос» і НУБіП України – і їх помітили організатори ХLІІ-го Міжнародного багатожанрового фестивалю-конкурсу мистецтв “Наша ненька Україна”Результат конкурсу прийшов колосистам нещодавно:
 
 
 
 
     «Ми,молоді, можемо показати усім навколо, яка красива Україна, а ще – які ми сильні, міцні,  згуртовані і незламні», –  сказали наші студенти і представили свої відеозаписи на ще одному Міжнародному фестивалі – конкурсі мистецтв «Київ єднає».  Іншого результату вони не чекали: знову перемога!
 
 
  
     «Маленькими перемогами тих, хто робить свою справу, вимощена наша ВЕЛИКА ПЕРЕМОГА», – вважає керівник балетної групи «Колоса» старший викладач кафедри культурології Ольга Сауріна. І ми разом з організаторами фестивалів вдячні Ользі Іванівні за те, що зберігає і оберігає традиції і навчає цьому студентів:
 
 
 
  

Ірина Майданюк,
завідувач кафедри культурології

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook