Студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК готові до навчання: і очно, і дистанційо!

3 серпня 2022 року

     2 серпня 2022 року на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбулася зустріч із студентством, присвячена підготовці до нового навчального року в умовах воєнного стану.

     Заступник декана з навчальної роботи Наталія Слободянюк повідомила всіх присутніх, що навчання розпочинається 15 серпня у змішаному форматі, що вже є розклад за яким буде здійснюватися навчання в дві зміни. Також були обговорені питання щодо забезпечення безпеки співробітників та студентів НУБіП, готовність укриттів та бомбосховищ університету до нового навчального року.

 

    Наталія Михайлівна поінформувала студентів та викладачів, задля зменшення хвилювання, що 4-5 серпня до університету прибуде комісія з перевірки укриттів у навчальних корпусах і гуртожитках. Вони у нас двох типів: у підвальних приміщеннях та на цокольних поверхах. І до них, відповідно, ставляться різні вимоги. Протягом крайнього місяця колектив провів велику роботу з облаштування цих сховищ. Наразі у всіх корпусах в укриттях встановлені лави та стільці, завезена питна вода, аптечки, вогнегасники і є доступ до туалетів. У гуртожитках ця робота теж фактично завершена. Обговорили безпеку перебування в гуртожитку № 9,  поселення відбудеться 12, 13, 14 серпня, можливість поетапної оплати за проживання в гуртожитках НУБіП України. Детально зупинилися на вимогах воєнного стану та комендантської години зокрема, план дій під час повітряної тривоги.

 

      Також Наталія Михайлівна надала відповіді студентам щодо освітніх програм та навчальних планів ОС Бакалавр 181 "Харчові технології", 229 "Громадське здоров'я" та ОС Магістр 181 "Харчові технології", 152 "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка".

Підбиваючи підсумки зустрічі: Жити – означає працювати, навчатися. Постійне навчання і є життя людини. Освіта – скарб, праця – ключ до нього. Тому із впевненістю розпочинаю новий навчальний рік із вірою в перемогу.

 

Слава ЗСУ!

Слава нації!

Слава Україні!

Героям слава!

           

Тетяна Розбицька, PhD

заступниця декана з виховної роботи

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook