Катерина Півненко з Кіровоградщини за порадою студентів університету вступатиме у НУБіП України на спеціальність «Садівництво та виноградарство»

3 серпня 2022 року

Вступники з усіх куточків України обирають для вступу Національний університет біоресурсів і природокористування України. Сьогоднішня наша розмова з Катериною Півненко з Кіровоградщини, яка дуже любить кімнатні рослини. І вступатиме на спеціальність, де планує опанувати технології вирощування таких смачних, корисних та естетично привабливих плодів, ягід, овочів, квітів, грибів та іншої плодоовочевої продукції.

 

Вітаю! Розкажіть коротко про себе.

Добрий день.  Мене звати Півненко Катерина.  Я проживаю у місті Долинська Кіровоградської області.  Нещодавно закінчила "Долинську ЗШ І – ІІІ ст. № 4 ". Наразі  готуюсь до НМТ та вступу. У вільний від підготовки час займаюсь своєю улюбленою справою – садівництвом.

– Як Ви дізнались про НУБіП і як сформувалось Ваше рішення вступати саме в наш університет?

– У той час, коли я почала знайомитися з питаннями вступу і пошуком університету, я познайомилась з одним із студентів НУБіП, і він на 100 % переконав мене вступати саме до цього навчального закладу.

– А чим керувались при виборі спеціальності?

  Останні роки чотири у  школі для мене вивчення біології було пріоритетом, оскільки я «кайфую» від цього. І згодом, коли почалась пандемія, мені довелось забрати  квіти з класної кімнати  до себе додому. Я переживала аби вони дожили до того періоду, коли зможу повернути їх до школи, тому почала створювати у себе в кімнаті природні для них умови. І так поступово моя кімната перетворилась на «джунглі». Згодом мою увагу привернули овочеві культури. І як то кажуть "понеслась": розсада, ґрунти,  удобрення... Тому я навіть не вагалась при виборі факультету та спеціальності.

 

–  Які Ваші очікування від навчання на факультеті?

Якомога швидше хочу познайомитися з іншими вступниками агробіологічного факультету. Я впевнена, що ми – це надійне підґрунтя високого рівня якості аграрного сектору України.

Дякую, Катерино, за розмову. Переконаний, що через короткий проміжок часу ми зустрінемось з Вами уже як із студенткою у стінах нашого університету, і у подальшому уже Ви будете ділитись своїм досвідом і враженнями із майбутніми абітурієнтами.

 

Розмову провів Олександр Цизь,

доцент кафедри овочівництва і закритого ґрунту 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook