Олександра Юрченко: «Люблю доносити людям правду, тому обираю «Журналістику» у НУБіП України»

19 липня 2022 року

 –    Добрий день,  розкажіть про себе.

 

Вітаю! Мене звати Олександрародом я з окупованого Донецька, а з 2014 року проживаю в Києві, цьогоріч закінчила гімназію № 315. З дитинства люблю подорожувати, стараюсь більше знати,  більше пізнавати, а також не боятись «ризикувати» задля отримання нового досвіду. Зараз мрію навчатися в НУБіП України на гуманітарно-педагогічному факультеті, здобувати фах журналіста.
 
 
 – Чому ти обрала саме цю спеціальність?
 
Я хочу бути журналістом тому, що люблю правду, хочу знаходити цікаве, відкривати нове і наголошувати на важливому, а професія журналіста  дає саме це. Дуже люблю спостерігати за роботою наших журналістів, коли вони ведуть репортажі з місця якихось значних подій, дивуюсь, як вони встигають скрізь бути. Я і сама намагаюсь не втрачати можливостей, які трапляються мені на життєвому шляху, – будь-то цікаві люди, проєкти чи навчання, тому розумію, що все це вимагає якомога більше практичних навичок і відшліфування майстерності.
 
– Чому ти обрала саме наш університет – НУБіП України?
 
Перше, що мене приємно вразило, – це дуже широкий спектр спеціальностей. По-друге, –  викладацький склад,  адже більшість викладачів мають вчені звання і наукові ступені, це знані в Україні і у світі кандидати і доктор наук, доценти, професори, і це не може не приваблювати, бо ти розумієш, що тебе будуть навчати досвідченні фахівці.  По-третє, недалеко гуртожиток.  А ще – приємне та зручне розташування: зелена зона, чисте повітря, кампусна система та доступне середовище для людей з особливими освітніми потребами. Важливим є студентське життя, широкий вибір гуртків, студій, наукових спільнот.
 
– Які твої очікування від навчання в університеті?
 
Від навчання очікую цікавого студентського життя, професійного зростання, позитивних вражень та емоцій. Я знаю, що все залежить від мене, а не від ректора,  викладачів чи оточення, моє бажання – вчитися, тому сподіваюсь на професіоналізм педагогів, аби я змогла взяти все, що тільки можливо.
 
– Що ти найперше зробиш після перемоги?
 
Обійму рідних і близьких та буду цінувати ще більше кожен момент життя. Буду подорожувати найвизначнішими і найяскравішими містами України, буду працювати на благо рідної країни. Слава Україні!
 
Інтерв’ю провів Віктор Кавун,
доцент кафедри культурології

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook