Завершення навчального року в Боярському фаховому коледжі НУБіП України

2 липня 2022 року
     Завершується 2021-2022 навчальний рік, який для усіх учасників освітнього процесу був непростим. З 24 лютого 2022 року Україна живе та працює в умовах повномасштабної війни з російською федерацією. Головними пріоритетами у такий період є захист України, збереження життя громадян і забезпечення функціонування критичної інфраструктури держави. З початком воєнного стану освітній процес і атестація здобувачів освіти у Боярському фаховому коледжі пройшли у дистанційному режимі.

     Традиційно навчальний рік завершився черговим засіданням педагогічної ради коледжу, яка відбулася 29 червня 2022 року у змішаному форматі. Педагогічний колектив обговорив ряд важливих питань.
     Про результати засідання кадрової комісії повідомила помічниця директора з кадрової роботи Людмила ЛИС. З графіком освітнього процесу у І семестрі 2012-2023 року педагогічний колектив ознайомив директор коледжу Сергій КРОПИВКО.

 

     З інформацією про попередній розподіл педагогічного навантаження виступив заступник директора з навчальної роботи Віктор СИДОРКО. Педагогічна рада розглянула та схвалила звіти про роботу Екзаменаційних комісій, про які доповіли завідувачі відділень Наталія ГРИЦИШИН та Руслан ЯКИМОВСЬКИЙ. Про особливості цьогорічної вступної компанії розповіла відповідальна секретар приймальної комісії Ілона ПАШЕНЦЕВА.

     Педрада затвердила Положення про структурні підрозділи коледжу та проведення освітнього процесу.
     Закінчився надзвичайно непростий навчальний рік. Ми всі мріємо й хочемо, щоб новий навчальний рік розпочався святом Першого Дзвоника у мирній і незалежній Україні.


Віримо у наші Збройні Сили і нашу Перемогу!

Наталія ГАПОНЮК,
завідуюча НМК

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook