Атестаційний (кваліфікаційний) екзамен – це завершальний етап навчання в коледжі

24 червня 2022 року

 

1Згідно з навчальним планом і графіком освітнього процесу 23 червня 2022 року у ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» відбувся атестаційний (кваліфікаційний) екзамен для студентів денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст» зі спеціальності 101 «Екологія».

2

Для випускників атестаційний (кваліфікаційний) екзамен – це надзвичайно важливий момент, адже вони перед членами  екзаменаційних комісій повинні підтвердити рівень здобутих у коледжі теоретичних знань та практичних умінь.

34

З вітальним словом виступила Олена НАУМОВСЬКА, кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри екології агросфери та екологічного контролю, яка акцентувала увагу на важливості професії еколога та побажала успішного складання іспиту. Вона відзначила, що екологічні проблеми, серед яких охорона природи і здоров'я людей, постають одними з найсуттєвіших на сучасному етапі розвитку людського суспільства. Беручи до уваги стан екології та тенденції розвитку економіки України, можна констатувати зростаючу актуальність розв'язання цих проблем.

Кваліфікаційний іспит складали вісімнадцять студентів-екологів.

Випускники продемонстрували достатній рівень теоретичних знань і практичних навичок і успішно написали атестаційний (кваліфікаційний) екзамен. Їм присвоєно кваліфікацію «технік-еколог».

Людмила ДВОРСЬКА,
голова циклової комісії природничих дисциплін
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook