«Топ-200 Україна 2022»: НУБіП України – традиційно в десятці кращих

27 червня 2022 року
     Центр міжнародних проєктів «Євроосвіта» у партнерстві з міжнародною групою експертів IREGObservatory on Academic Ranking and Excellence оприлюднили шістнадцятий академічний рейтинг закладів вищої освіти «Топ-200 Україна 2022». 
     При його складанні експерти враховували сучасні тенденції розвитку вищої освіти, яка зазнає глибинних змін у результаті впливу пандемії COVID-2019 і воєнного вторгнення рф.
     «В умовах повномасштабної війни заклади вищої освіти продовжують бути сучасними майданчиками для формування та розвитку особистості. Випускники українських університетів – це конкурентоспроможні фахівці на світовому рівні», – зазначив Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.
     Нагадаємо, що рейтинг «Топ-200 Україна 2022» базується на таких принципах: забезпечення відкритості, прозорості, об’єктивності та незалежності ранжування університетів, врахування всебічної діяльності університетів, пріоритетність євроінтеграційних процесів.
     Національний університет біоресурсів і природокористування України увійшов до десятки лідерів закладів вищої освіти України. Наш виш посів 8-ме місце, повторивши минулорічний успіх. Позаду залишилися Києво-Могилянська академія, Національний університет харчових технологій, Київський національний економічний університет, Київський торговельно-економічний університет тощо. 
     НУБіП України також увійшов до трійки кращих вишів столиці. А цього річ ми - серед 11 університетів, які представлені у загальносвітовому міжнародному рейтингу QS. Таку відзнаку здобув колектив своєю творчою працею, постійним науковим пошуком, застосуванням інноваційних технологій в навчанні, великою часткою працевлаштованих працівників, потужною міжнародною співпрацєю і головне - завдяки нашим талановитим студентам. 
 
 
     Вітаємо наш колектив! Запрошуємо на навчання!
 

Валентин Обрамбальський 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook