Нарада з деканами і директорами ННІ, керівниками служб

7 червня 2022, 15:00
Корпус № 3, ауд. 309

     07 червня 2022 р. (вівторок) о 1500 в ауд. 309 навчального корпусу №3 відбудеться нарада з деканами і директорами ННІ, керівниками служб.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Про хід літньої екзаменаційної сесії. Доповідає начальник навчального відділу Рудик Ярослав Михайлович.
  2. Про оплату за навчання. Доповідають: декани та директори ННІ: Лакида Петро Іванович, Братішко Вячеслав Вячеславович, Тонха Оксана Леонідівна, Гриценко Іван Сергійович, Ружило Зиновій Володимирович, Остапчук Анатолій Дмитрович, Каплун Віктор Володимирович, Дібров Анатолій Дмитрович, Яра Олена Сергіївна; проректори Ткачук Вадим Анатолійович, Шинкарук Василь Дмитрович.
  3. Про стан подачі проектів науково-дослідних робіт на 2023 рік. Доповідає проректор з наукової та інноваційної діяльності Кондратюк Вадим Миколайович.
  4. Про стан реєстрації військовозобов’язаних у НУБіП України. Доповідає т.в.о. начальника військово-мобілізаційного відділу Ржевський Геннадій Миколайович.
  5. Інформація про вступ випускників коледжів до НУБіП України у 2022 році. Доповідає начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання Санченко Олександр Володимирович.
  6. Про стан проживання в гуртожитках університету та завдання щодо поселення студентів на новий навчальний рік. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Кваша Сергій Миколайович.
  7. Різне.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook