Визначення індексів УДК

    Універсальна десяткова класифікація (УДК ) – це міжнародна систематика класифікації творів друку й документальних матеріалів, яка допомагає орієнтуватись і вести пошук в довідково-інформаційних фондах бібліотек, видавництв, у редакціях наукових журналів.

Кожен науковець повинен бути зацікавлений в тому, щоб його наукова праця була якомога точніше та повніше висвітлена цифровими індексами таблиці УДК, оскільки ці індекси дають змогу представити кожен документ в декількох фахових розділах за означеними поняттями. Таким чином, одна й та ж робота може бути розміщена, приміром в реферативному журналі, в декількох його розділах, що значно розширює коло пошуку та ознайомлення інших читачів з роботою автора у декількох розділах довідково-інформаційного фонду.
 
В науковій бібліотеці НУБіП України книги з таблицями УДК знаходяться в інформаційно-бібліографічному відділі (4-й навч. корпус, к. № 41). Саме співробітники цього відділу надають фахову методичну і практичну допомогу в індексуванні наукових робіт за таблицями УДК викладачам, пошукачам, аспірантам, магістрантам і дипломникам нашого вузу та інших організацій.
 
 Замовлення на індексування наукових праць можна надіслати на електронну пошту за адресою: [email protected]
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook