Захист курсових робіт з навчальної дисципліни «Публічне адміністрування» в ННІ неперервної освіти і туризму

26 травня 2022 року

 

 
20 травня 2022 р. відбувся захист курсових робіт з дисципліни «Публічне адміністрування студентів другого та третього курсів денної форми навчання ОС «Бакалавр», які навчаються за освітньою програмою «Публічне управління та адміністрування» у форматі онлайн.
Сучасна ситуація в нашій країні актуалізує важливість підготовки фахівців - майбутніх державотворців зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування».
Науково-дослідна робота здобувача вищої освіти є невід'ємним компонентом підготовки майбутніх висококваліфікованих фахівців, здатних до постійного саморозвитку та самовдосконалення, особливо майбутніх публічних службовців. Такий вид діяльності як написання курсової роботи сприяє залученню студентської молоді до наукового пошуку з метою реалізації інтелектуального потенціалу, розвитку творчої ініціативи, розширення наукового світогляду, формування навичок самостійного дослідження студентів.
 
  
Здавалося б, для того щоб отримати «відмінно» за курсову роботу, потрібно лише якісно її написати. Насправді ж написати курсову роботу, то лише половина справи. Роботу необхідно ще й захистити. До складу екзаменаційної комісії входили: професор кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва Олійник В.В.,  доценти кафедри Галушка В.Ю. та Сизон В.Г.
 
Основне завдання написання курсової роботи з дисципліни «Публічне адміністрування» полягає у закріпленні теоретичних знань у сфері публічного адміністрування і оволодіння практичними навичками щодо застосування методів, технологій та процедур в управлінні суб'єктами публічної сфери, зазначив доктор наук з державного управління Олійник В.В.
 
Під час захисту курсових робіт студенти демонстрували багатогранність своїх досліджень.
Зокрема, Чернійчук Микита у своїй роботі «Електронна демократія та соціальні мережі в публічному управлінні» обґрунтував теоретичні положення і практичні рекомендації щодо вдосконалення публічного управління в питаннях соціального розвитку через електронну демократію та соціальні мережі.
Богдан Мисник досить науково та аналітично висвітлив інструментарій протидії корупції в органах публічної влади.
Яна Рябоконь представила шляхи подолання бюрократії в публічному управлінні та адмініструванні з метою підвищення ефективнoсті тa кoнкурентoспрoмoжнoсті oргaнів влaди.
Марія Хомініч у своєму дослідженні «Нормативно-правові засади функціонування органів публічної влади в Україні» розкрила питання становлення та сучасний стан нормативного закріплення міжнародних стандартів в органах місцевої публічної влади.
У цілому необхідно визнати, що на розгляд екзаменаційній комісії було представлено ряд вкрай важливих сучасних тематичних праць: «Особливості становлення української моделі публічного управління», "Корпоративна культура органів публічної влади", «Концептуальні засади розвитку електронного урядування в Україні», «Електронна демократія та соціальні мережі в публічному управлінні», «Особливості взаємодії держави та громадянського суспільства», «Роль місцевого самоврядування в контексті децентралізації влади та публічного адміністрування»«Етичні засади в роботі працівників органів публічної влади», « Цифрові технології у сфері публічного адміністрування» Державна підтримка соціальної політики», «Інструменти протидії проявам корупції в органах публічної влади», «Особливості прийняття управлінських рішень в системі публічного адміністрування«Стратегічна діяльность у публічному управлінні та адмініструванні» та ін.
 
 
 
Студенти спеціальності «Публічне адміністрування» - майбутні публічні службовці – гордість нашого інституту - успішно захистили свої курсові роботи, продемонструвавши відмінні знання та вміння.
 
 
            Володимир Олійник,
                                                           професор кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва
 
Вікторія Галушка,
 доцент кафедри публічного управління,
менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook