НА ФАКУЛЬТЕТІ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ВІДБУЛАСЯ АТЕСТАЦІЯ АСПІРАНТІВ

13 травня 2022 року
ФВМ НУБіП України

   Незважаючи на складнощі воєнного часу, наукова робота на кафедрах факультету ветеринарної медицини продовжується. 11 травня 2022 року згідно наказу ректора НУБіП України № 232 від 20 квітня 2022 року відбулась атестація аспірантів і здобувачів. Всього за наказом до атестації було допущено 57 аспірантів.

   Комісія у складі голови комісії, директора НДІ здоров’я тварин, д.вет.н., доцента Голопури С.І., членів комісії, гарантів: д.вет.н., доцента Галат М.В., д.вет.н., професора Якубчак О.М., д.б.н., професора Калачнюк Л.Г., членів комісії д.вет.н., професора Засєкіна Д.А., д.вет.н., професора Цвіліховського М.І., д.вет.н., професора Нєдосєкова В.В., д.вет.н., доцента Грушанської Н.Г., д.вет.н. професора Духницького В.Б., секретаря комісії к.вет.н., доцента Немової Т.В. заслухали представлені звіти аспірантів, обговорили їх основні досягнення за звітний період та перспективи майбутніх досліджень.

   За звітний період аспіранти активно працювали, навчались, проводили дослідження, публікували статті та тези доповідей, брали участь у конференціях, проходили педагогічну практику в залежності від року підготовки і вимог індивідуального плану аспіранта.

  

   Свої здобутки кожен із них представив комісії до розгляду у вигляді презентації або усних доповідей за технічної неможливості показу презентації. Слід зазначити, що незважаючи на складний час, всі аспіранти змогли представити свої звіти та оформити звітну документацію.

   Окрім того, до обговорення долучались також наукові керівники аспірантів д.вет.н., проф. Захаренко М.О., д.вет.н., професор Шевченко Л.В., д.вет.н., професор Малюк М.О., к.вет.н., доцент Мартинюк О.Г., які підтримали своїх аспірантів.

   Слід зазначити, що 25 % аспірантів знаходяться за межами України, проте частина із них знайшли можливість проходити стажування й продовжувати свої наукові дослідження у Європейських університетах, зокрема у Швейцарії, Естонії, Литві та Польщі.
   Крім того, 10 % аспірантів виконують священний обов’язок захисту Батьківщини від агресора, перебуваючи у Збройних Силах України або лавах Територіальної оборони; частина займається волонтерською діяльністю.

   У підсумку, комісія успішно атестувала 56 аспірантів та здобувачів, які виконали індивідуальний навчальний план та представили свої звіти за звітний період, один із аспірантів був не атестований як такий, що за власним бажанням припинив навчання в аспірантурі.

Тетяна Немова, секретар
комісії по атестації аспірантів

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook