Кафедра банківської справи та страхування економічного факультету гостинно зустріла майбутніх фінансистів, банкірів та страховиків

21 квітня 2022 року
   20 квітня 2022 року на економічному факультеті НУБіП України відбувся День відкритих дверей. Кафедра банківської справи та страхування презентувала для майбутніх абітурієнтів спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування» та програми «Фінанси і кредит» та «Корпоративні фінанси» для бакалаврів».
   Модератором заходу виступила доцент Ольга Файчук, яка акцентувала увагу, на тому, що керівництво та викладачі економічного факультету НУБіП України дають змогу своїм майбутнім вступникам здобути повноцінну освіту європейського зразка, навчатись у найкращих викладачів, в осередку цілеспрямованих, успішних та щасливих студентів, всебічно розвиватись та вчитись взаємодіяти в такому складному та динамічному світі.
   Вичерпну інформацію про можливості та переваги навчання на економічному факультеті презентував декан економічного факультету д.е.н., професор Анатолій Діброва. Декан детально зупинився на перевагах навчального процесу на факультеті, а саме на його практичних аспектах, можливостях міжнародного стажування та отримання подвійних дипломів, умовах проживання в студентському кампусі, відповів на запитання абітурієнтів.
   Про особливості цьогорічної вступної кампанії розповів відповідальний секретар приймальної комісії доцент Сергій Ковалевський. Він повідомив про новації, а саме про написання мотиваційного листа та Національного мультипредметного тесту (НМТ), до якого входять завдання з української мови, математики та історії України і наголосив абітурієнтам, що зі всіма майбутніми змінами вони зможуть ознайомитися на сайті приймальної комісії нашого університету.
   Детально про переваги навчання на спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» в НУБіП України, дисципліни, які будуть викладаються на програмах, можливості успішного працевлаштування та співпрацю з роботодавцями студентам та їхнім батькам розповіла завідувач кафедри банківської справи та страхування д.е.н., професор, Любов Худолій. Доцент кафедри Вікторія Костюк дуже цікаво та змістовно презентувала студентську наукову роботу.
   До зустрічі долучилися випускниці кафедри Шафарчук Людмила та Усик Катерина, які відмітили високий рівень підготовки майбутніх фахівців, що дав їм можливість працевлаштування вже під час проходження начальної практики, а після отримання дипломів - працевлаштуватися на постійне місце роботи у провідних банківських установах, страхових компаніях фінансових компаніях.
   З цікавістю школярі слухали вчорашню абітурієнтку, а сьогоднішню студентку Десятник Наталію. Вона розповіла абітурієнтам «таємниці» студентського життя, закликала бути впевненими у виборі свого успішного майбутнього життя вже сьогодні, разом з економічним факультетом НУБіП України!
 
   На завершення зустрічі завідувач кафедри банківської справи та страхування Любов Худолій подякувала майбутнім студентам, їхнім батькам, учителям, завідувачам та директорам шкіл, які підтримали нашу ініціативу і сприяли у проведенні даного заходу, адже понад 90 учасників Дня відкритих дверей представляли майже всю нашу Україну: це школярі Білоцерківського колегіуму Васильківської ЗОШ №2, Миронівської ЗОШ №1, Хотівського академічного ліцею ім. Левка Лук’яненка, студенти Боярського фахового коледжу з Київщини, школярі Лазірківської ЗОШ з Полтавщини, Камянець-Подільської ЗОШ №15 з Хмельниччини та студенти Заліщицького фахового коледжу ім. Є. Храпливого з Івано-Франківщини. Побажала всім мирного неба, перемоги Україні, успішного складання НМТ школярам та зустрічі у новому навчальному році в НУБіП України!
 
                                                                                                                             Олексій Муравський
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook