Кафедра глобальної економіки відкрила двері для майбутніх абітурієнтів

19 квітня 2022 року
 
     Кафедра глобальної економіки економічного факультету радо зустріла майбутніх економістів-міжнародників 15 квітня 2022 року. Дистанційний формат зустрічі надав можливість бути присутніми на випускникам шкіл, гімназій разом з батьками, друзями, класними керівниками з різних областей України. Усі присутні мали можливість познайомитися із освітньою програмою «Міжнародна економіка» ОС «Бакалавр». Загалом у заході прийняли участь 90 осіб з різних куточків країни.
      Вітальне слово мав декан економічного факультету д.е.н., проф. Анатолій Діброва й подякував гостям за те, що в такі складні часи, випускники шкіл і коледжів ставлять перед собою високу ціль здобути вищу освіту, для того щоб реалізувати себе як висококваліфіковані спеціалісти в установах і підприємствах країни.
      Декан розповів про умови та особливості навчання на факультеті, освітні можливості та додаткові переваги, про умови проживання в гуртожитку, умови стажування за кордоном, отримання подвійного диплому. Відзначив про те, що на факультеті існує рада роботодавців, яка пропонує працевлаштування студентам вже під час навчання. Анатолій Дмитрович підкреслив, що всі випускники нашого факультету працевлаштовуються за фахом.
    Представник адміністрації університету, Сергій Ковалевський розповів про умови вступу у 2022 році, зокрема введення національного мультипредметного тесту (НМТ), умови його складання, подання мотиваційного листа та особливості вступу на спеціальності, що передбачають участь абітурієнтів у творчому конкурсі. У ході зустрічі розкрито питання про продовження терміну проведення олімпіади для вступу в університет до 15 травня 2022 року.
 
     Також пан Сергій повідомив, що в університеті День відкритих дверей відбудеться 5 травня о 13.00 год. На заході передбачена презентація затверджених правил прийому до закладів вищої освіти в умовах надзвичайних викликів для України.
    Для абітурієнтів завідувачем кафедри глобальної економіки д.е.н., проф. Наталією Вдовенко було презентовано ОПП «Міжнародна економіка», за якою ведеться підготовка на кафедрі глобальної економіки. Також завідувач кафедри розповіла про переваги й унікальність даної освітньої програми.
     Зосередила увагу на тому, що освітня програма «Міжнародна економіка» забезпечує підготовку фахівців високого професійного рівня для бізнесу, органів самоврядування, державних установ та організацій.
    Наталія Вдовенко акцентувала увагу на тому, що ми не просто навчаємо теорії, ми все поєднуємо з практикою, а для студентів лекції, семінари, майстер – класи.
      Застосовуємо для навчання досвід кращих і українських і зарубіжних закладів вищої освіти з урахуванням практичного інтересу й потреб ринку праці у підготовці фахівців.
    Представляючи програму «Міжнародна економіка», завідувач кафедри запросила абітурієнтів вступати до нашого славетного університету і стати новим поколінням економістів міжнародників фахівцями нового типу, бізнесменами управлінцями 21 століття, де свої студентські роки провести в охайних лабораторіях кафедри, зокрема в лабораторії «Агмемод».
    Важливим став час зустрічі із керівником гуртка «Глобалізація та європейська інтеграція», доцентом Ларисою Михальчишиною, яка ознайомила із унікальними можливостями поза аудиторних зустрічей під час навчання.
     І не обійшлося на заході без самих студентів, які вже навчаються за освітньою програмою «Міжнародна економіка», спеціальності 051 «Економіка».
     Студенти показали на відео сторінки свого студентського життя і запросили майбутніх абітурієнтів 2022 року вступу приєднатися до нашої команди та отримати перспективу економічну освіту!

     Наталія Вдовенко, завідувач кафедри глобальної економіки, завершила зустріч словами легендарної Ліни Костенко:

І буде мир. І зацвітуть сади.
І пташенята защебечуть в гніздах…
Роботи вистачить для кожного і всім.
Будемо вчитись.
Жити. І сміятись…

До нових зустрічей. Чекаємо на Вас!!!
Економічний факультет та кафедра глобальної економіки запрошує Вас!

Олена Кірейцева, модератор заходу, 
гарант освітної програми «Міжнародна економіка»

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook