Чергове засідання студентського наукового гуртка «Технолог»

11 квітня 2022 року

7.04.2022 року відбулося чергове засідання студентського наукового гуртка «Технолог» до якого долучилися дипломники та викладачі кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика.

Під час зустрічі обговорили питання можливого написання  випускної курсової роботи. Було наголошено, щоб студенти, по можливості, збирали всі необхідні матеріали для написання роботи.

 Розглянули можливості проведення науково-дослідницької роботи, зокрема участі в конференціях та написанні наукових тез і статей спільно з дипломними керівниками. При цьому, зауважили, щоб студенти тримали постійний зв'язок зі своїми дипломними керівниками.

Також, були обговоренні проблеми, які є в студентів з навчанням, ліквідуванням заборгованості. Викладачами кафедри було наголошено, що б за потреби студенти зверталися за допомогою і у вирішені проблем з навчанням та й іншими проблемами, які можуть виникати у цей нелегкий для усіх нас час.

Під час засідання, також, з акцентували увагу на необхідність отримання студентами повної вищої освіти. Тому рекомендували їм готуватися до подачі документів для навчання у магістратурі. 

У кінці для підняття настрою і морально духу та з вірою в перемогу України прослухали позитивно-патріотичну композицію «Доброго вечора, ми з України!».

 

Все буде Україна!

Надія Ящук, керівник гуртка «Технолог»,

доцент кафедри технології зберігання, переробки та

стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook