Якісне навчання студентів необхідне задля майбутнього, адже нам розбудовувати нову Україну після перемоги

27 березня 2022 року
ФВМ НУБіП України

Війна...
Неначе уві сні пригадую розповіді своєї бабусі, доцента кафедри зоогігієни Бедратої Ольги Луківни про те, як вона, на той час будучи студенткою Київського зооветеринарного інституту закінчувала навчання в евакуації і працювала лікарем ветеринарної медицини в тилу під час другої світової війни...

Знову війна торкнулася нашої батьківщини. Знову студенти мають здобувати знання в евакуації, бомбосхвищах, тимчасових прихистках далеко від рідної домівки. Однак це необхідно. Навіть у такі скрутні часи. Адже кожен має робити свою роботу. Війна закінчиться. І нам разом треба буде розбудовувати нову Україну. Тому, шановні студенти, по-можливості намагайтеся навчатися якісно! Завдяки сучасним засобам зв'язку є можливість не тільки комунікувати між собою та з викладачами, говорити по телефону, зустрічатися на он-лайн лекціях, ми можемо спілкуватися в групових і приватних чатах різноманітних месенджерів, опрацьовувати матеріал на електронній платформі ельорн тощо. Викладачі, працюючи дистанційно докладають усіх зусиль для покращення доступності лекцій і лабораторних занять до сприйняття, поповнюючи електронні курси новими цікавими матеріалами. До усіх викладачів ви можете звернутися і отримати консультацію, допомогу, роз'яснення тощо.

Шановні колеги, студенти, друзі! Життя продовжується.
Ми переможемо! І незабаром зустрінемося у повному складі у стінах рідного факультету ветеринарної медицини НУБіП України.

Вірю в це! І бажаю усім добра і якомога скорішого МИРУ!!!

Марія Кучерук, завідувач кафедри ветеринарної
гігієни ім. професора А. К. Скороходька

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook