Провадження освітньої та наукової діяльності кафедрою конструювання машин і обладнання

25 березня 2022 року

 Для багатьох студентів і викладачів збройна агресія з боку рф стала шоком. Однак, для кожного свідомого українця ясно, що у цій війні Україна переможе!

Наслідки руйнації нашої економіки після перемоги рано чи пізно будуть подолані. Звичайно тут необхідно докласти значних зусиль всім активним частинам українського суспільства. Віримо, що у цьому процесі згуртована робота викладачів і студентів НУБіП України буде важливою та незамінною ланкою відновлення нашої економіки.
Для побудови сучасного виробництва – основи будь-якої сильної економіки – необхідний високий рівень професійних якостей продуктивних сил суспільства. Тому дуже важливо не зупиняти освітню і наукову діяльність, навіть в умовах военного часу. Це дасть змогу зберегти ланцюжок підготовки фахівців, які будуть вкрай потрібні нашій державі.
Керуючись цим фактом керівництво нашого вишу з 14 березня відновило освітній процес. Таке рішення можна лише вітати. І хоча не всі можуть долучитись до навчання, однак, ті хто має доступ до інтернету, досить успішно проводять заняття зі студентами.
 
 
Стосовно наукової діяльності на кафедрі конструювання машин і обладнання регулярно проводяться консультації між викладачами, викладачами і студентами, науковими керівниками і аспірантами, яких на кафедрі п҆ять. Ця робота приносить свої плоди, навіть в умовах коли можливості провадження наукової діяльності у багатьох НПП обмежені.
Віримо, що страхіття війни скоро закінчиться і наша батьківщина відродиться до процвітання в союзі европейських країн. Все буде Україна!
 
 
Професор кафедри конструювання машин і обладання
Юрій Ромасевич
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook