Студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК активно приступили до занять

16 березня 2022 року

     На виконання наказу ректора університету Станіслава Ніколаєнка від 11 березня 2022 р. № 156 в університеті продовжилося проведення навчальних занять у дистанційному та змішаному форматах за розкладом другого семестру для студентів денної та заочної форм навчання усіх курсів, освітніх ступенів та освітніх програм підготовки бакалаврів і магістрів.

   Не виключенням стали і студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, які активно долучились до занять з 14 березня 2022 року, починаючи з першої пари.

   Павло Паламарчук, староста 2 курсу 1 групи стверджує: "Всі налаштовані вчитися, адже навчання – це наразі наш фронт. Тож тримаймо стрій!".

   Протягом цих трьох днів до занять приступили 20 академічних груп з явкою понад 50% студентів, а у студентів 2 курсу 1 групи явка студентів становила 95% (із 25 студентів 1 відсутній). Основними причинами відсутності були нестабільність або відсутність інтернету, сигнали повітряної тривоги, участь студентів у територіальній обороні, волонтерство тощо.

   Для проведення занять використовувались наступні формати проведення: згідно розкладу, відеозв'язок (zoom), чат-зв'язок (телеграм), платформи Elearn, для самостійної роботи і месенджери для оперативного донесення інформації студентам.

 

Вдалого всім старту та успішного завершення весняного семестру такого складного року для всієї України!

Слава Україні! Слава Героям України! Слава славетному НУБіП України!

Лариса Баль-Прилипко,
декан факультету харчових технологій
та управління якістю продукції АПК

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook