В університеті забезпечується діяльність всіх підрозділів

5 березня 2022 року

Ректорат Національного університету біоресурсів і природокористування України продовжує працювати в умовах воєнного стану та мобілізовує свої зусилля навколо забезпечення життєдіяльності підрозділів нашого закладу освіти. Працює оперативний штаб, відбувається моніторинг чергування у навчальних корпусах та гуртожитках.

Щодня ректор університету Станіслав Ніколаєнко зустрічається з керівниками підрозділів, проводяться робочі наради, приймаються важливі управлінські рішення.

Забезпечується тепло та електроенергія у корпусах та гуртожитках, система харчування співробітників, що тривалий час знаходяться на чергуваннях, допомога співробітникам з дітьми, що перебувають у бомбосховищах.

Була проведена окрема оперативна нарада щодо виплати стипендій студентам, авансу співробітникам, сплаті за енергоресурси та воду, змінам в графіку чергування тощо.

Діяльність університету не зупиняється, адаптується залежно від умов і завдань, що виникають. Колектив університету продовжує захищати життя, здоров'я студентів і співробітників, територію, майно, навчальні корпуси і гуртожитки.

Прес-служба

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook