Вони пішли з життя, щоб жила Україна!

8 вересня 2014 року

 Смерть продовжує збирати свій кривавий ужинок на Сході України. Тут, в зоні АТО, від ракет і куль терористів та російських посіпак, захищаючи України, гинуть кращі її сини. Ще не всохли сльози в родині нашої колеги - завідувачки кафедри романо-германських мов і перекладу Віталіни Тарасової, у якої загинув чоловік – військовий льотчик, Герой України Костянтин Могилко, як горе вже прийшло ще в кілька сімей.

 
У середині червня загинув випускник факультету механізації 1997 року Андрій Моругий. Він пішов воювати добровольцем і загинув як герой. У Переяслав-Хмельницькому в нього залишилися дружина і двоє дітей.
 
А днями в університет надійшла ще одна скорботна звістка. Поліг ще один доброволець з числа наших випускників – колишній студент факультету енергетики і автоматики Олександр Марчук. Юнак пройшов офіцерський вишкіл на військовій кафедрі і отримав спеціальність командира взводу обслуговування і ремонту електрообладнання бронетанкової техніки. На початку квітня командир взводу БМП лейтенант Української армії О.Г. Марчук прибув зі своїм підрозділом в зону АТО. А 2 вересня він загинув у районі міста Антрацит, захищаючи територіальну цілісність України.
 
Слава героям!
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook