Завершено навчання у Міжнародній зимовій школі «Соціальні виміри європейських студій»

4 лютого 2022 року
     І поки студенти лише готуються до активної навчально-наукової діяльності, викладачі економічного факультету в рамках наукової співпраці з Асоціацією дослідників європейських цінностей в освіті (AREVE), факультетом DISFOR Університету Генуї (Італія), Національним педагогічним університетом ім. М.П. Драгоманова та факультетом аграрного менеджменту НУБіП, активно прийняли у Міжнародній зимовій школі «СОЦІАЛЬНІ ВИМІРИ ЄВРОПЕЙСЬКИХ СТУДІЙ», яка відбулась 17-22 січня 2022 року.

     Під час роботи Зимової школи, учасники успішно пройшли семінар «Європейська соціальна політика» (тьютор – Марина Дєліні); інтенсив на тему «Європейська політика соціальної згуртованості» та дистанційні курси «Європейська політика соціальних інновацій» та «Соціальні виміри європейських політик» (тьютор – Марья Нестерова), а також дистанційний курс «Європейська соціальна модель» та «Інклюзивна політика ЄС в освіті» (тьютор – Діана Спулбер).

    Під час засідань учасники мали можливість ближче ознайомитись з цікавими аналітичними та практичними матеріалами за темами досліджень, а також почути європейський досвід у вирішенні окремих актуальних проблем. Крім того, викладачі активно приймали участь в обговореннях, де мали можливість не лише висловити власну позицію, а й отримати нові інсайти для удосконалення науково-педагогічної майстерності.

    Висловлюємо щиру подяку організаторам і всім учасникам Зимової школи за цікаву програму, продуктивну роботу та співпрацю!

 

Юлія Негода,
заступник декана з наукової роботи

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook