Влада Кизима прикладає багато зусиль, аби стати частиною родини НУБіП та опанувати фах землевпорядника

2 лютого 2022 року
     Сьогодні ми знайомимось із абітурієнткою 2022 року, креативною, веселою і талановитою дівчиною. Попри те, що до кінця навчання у школі ще цілих п’ять місяців, вона вже бачить себе студенткою першого курсу факультету землевпорядкування НУБіП України і активно готується до цього: навчається на підготовчих курсах в обраному університеті та зареєструвалася для участі в олімпіаді щоб отримати додаткові бали до результатів ЗНО.
  • Владо, розкажи трішки про себе.

     — Приємно себе представити, я – Кизим Владислава. Закінчую опорний заклад освіти “Новозаліський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів-заклад дошкільної освіти” Бородянської селищної ради Київської області.

  • Звідки ти дізналася про НУБіП?

     — Про НУБіП України я дізналася з офіційного сайту та від знайомих, які вже тут навчалися, отримали освіту, працюють землевпорядниками та поділились зі мною досвідом та усіма перспективами кар’єрного зростання у сфері земельних відносин та розвитку ринку земель.

  • Що вплинуло на твій вибір, де навчатись?

     — Багато думала над тим куди вступати, з яким університетом пов’язати своє майбутнє. Мій вибір зупинився на НУБіП України тому, що він входить до трійки лідерів у місті Києві, а також готовий запропонувати своїм студентам найкращу фахову підготовку і знання, які користуються попитом на ринку праці та серед роботодавців. Ще одним визначальним критерієм для мене став викладацький склад учбового закладу, більшість викладачів університету мають наукове звання доцента, а деякі професора та академіка, – це дуже значимо та престижно, отже навчання забезпечуватимуть досвідченні спеціалісти та професіонали своєї справи.

  • Чого очікуєш від навчання в університеті?

     — Хочу отримати нові знання, всебічно розвиватись та очікую на нові знайомства. Ну і звісно ж, це шанс мати гарну та престижну роботу в майбутньому. Чула, що студенти починають підпрацьовувати вже на старших курсах і університет іде їм на зустріч в цьому, пропонуючи індивідуальний графік навчання.

  • Чи маєш вже якісь плани після закінчення навчання?

     — Хочу стати фахівцем своєї справи, опанувати сучасні інструменти геодезії та землеустрою і бути професіоналом своєї справи. Думаю, що за час навчання зможу остаточно визначитись, де буду працювати в подальшому: чи працювати в територіальних органах Держгеокадастру чи відкрити свою справу.

  • Які маєш уподобання, крім навчання? Можливо досягнення в спорті, мистецтві?

     — Полюбляю грати у волейбол, активно проводити час та малювати. Нудьгувати це не про мене, допомагаю батьку по господарству, приглядаю за меншими братами і сестрами, оскільки я виросла у дитячому будинку сімейного типу, де ніколи не буває сумно, а тим паче мені, як старшій доньці. Дуже ціную родинні відносини, сподіваюсь, що університет прийме мене у свою сім’ю із новими друзями та викликами.

 

Розмовляв доцент кафедри
управління земельними ресурсами
Бутенко Євген

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook