Новак Олександр Володимирович

Тел.: 044 527 85 66

Електронна пошта: ovnovak@nubip.edu.ua
 
Кандидат економічних наук, доцент
 
Освіта:
·        Національний аграрний університет, спеціальність «Менеджмент організацій», кваліфікація «менеджер-економіст» (2002 р.);  Національний аграрний університет, спеціальність «Державна служба», кваліфікація «магістр державного управління» (2003 р.).
 
Науковий ступінь:
кандидат економічних наук (2008 р.), спеціальність 08.00.04 ‑ «Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)», тема дисертації: «Управління стратегічним розвитком сільськогосподарських підприємств»
 
Вчене звання:
доцент кафедри менеджменту (2012 р.)
 
Наукові інтереси пов’язані з проблемами теорії і практики управління та маркетингу, зокрема з питаннями формування, розвитку і реалізації лідерського потенціалу та налагодження командної взаємодії в колективах організацій, становлення та розвитку підприємницької активності, налагодження ефективної співпраці суб’єктів за інтересами на селі.
Автор і співавтор понад 50 наукових і навчально-методичних праць, у тому числі 4 монографій, 3 навчальних посібників.
 
Наукова робота зі здобувачами вищої освіти:
Під керівництвом Новак О.В. підготовлено понад 120 бакалаврських та магістерських робіт, одержано призові місця на Всеукраїнських конкурсах студентських наукових робіт та олімпіадах зі спеціальності «Менеджмент і адміністрування», Міжнародній олімпіаді з менеджменту серед молоді в рамках Глобального проєкту «Молодіжний творчий рух «Естафета якості».
 
Участь у виконанні НДР:
1. Старший науковий співробітник НДР «Розробка інноваційної моделі розвитку сільського підприємництва в Україні з урахуванням чинника євроінтеграції», № держреєстрації 0117U002637 (2017 р.).
2. Старший науковий співробітник НДР «Формування системи стратегічного управління у сільськогосподарських підприємствах», № держреєстрації 0111U003430 (2011‑2013 рр.).
 
Підвищення кваліфікації:
1. Сумський державний університет, Центр кадрового потенціалу навчального закладу, програма підвищення кваліфікації «Методи активізації навчального процесу: сучасні тренди» (2021 р.);
2.НУБіП України, ННІ неперервної освіти і туризму, НДІ економіки і менеджменту «Розвиток біоенергетичного потенціалу в сільському господарстві» (2020 р.);
3.НУБіП України, ННІ неперервної освіти і туризму, курс «Психолого-педагогічні аспекти професійного успіху педагога ЗВО» (2019 р.);
4.НУБіП України, ННІ післядипломної освіти, курс «Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності» (2018 р.);
5.НУБіП України, ННІ післядипломної освіти, курс «Розширення можливостей наукового пошуку та популяризації власних досліджень за допомогою платформи Web of Science» (2017 р.);
6.НУБіП України, ННІ післядипломної освіти, курс з використання інформаційно-комунікаційних технологій у навчальному процесі (2016 р.);
7.НУБіП України, гуманітарно-педагогічний факультет «Teaching tips for the efficiency of the classroom» (2016 р.).
 
Стажування:
1.Інститут економіки та фінансів Варшавського університету наук про життя – SGGW (Польща) за програмою підвищення кваліфікації «Інституційний вимір системи вищої освіти за європейськими стандартами», онлайн (2021 р.).
2. Латвійський Університет наук про життя і технологій (м. Єлгава, Латвія), онлайн (2021 р.);
3.Університет Миколаса Ромеріса (м. Вільнюс, Литва), онлайн (2020 р.);
4.Фірма ConsiliumSp. z o.o. ‑ тема: «Дорадництво у сфері закупівель та оптимізації затрат на прикладі польської моделі створення закупівельних груп» (м. Варшава, Польща), (2016 р.).
 
Нагороди: Подяка Національного університету біоресурсів і природо-користування України (2010 р.), Подяка Міністерства освіти і науки України (2018 р.).
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook