Організація занять в дистанційному форматі для студентів ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

31 січня 2022 року

З метою ефективної організації навчальних занять в дистанційному форматі в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження запроваджено обов’язкове використання платформи Google Meet на корпоративному порталі nubip.edu.ua.

З цією метою, для всіх академічних груп ННІ створено корпоративні групові акаунти у форматі …@nubip.edu.ua (де … - шифр групи). Старости, які є адміністраторами групових акаунтів, в календарі Google створили подію «Заняття групи …» на період навчання в другому семестрі 2021-2022 року. Для цієї події заплановано відеоконференцію з використанням Google Meet, де мають проводитись всі дистанційні заняття даної академічної групи.
Викладачі і студенти здійснюють приєднання до відеоконференції відповідно до розкладу навчальних занять (https://nubip.edu.ua/node/1086/17). Посилання на відеоконференцію є одним і постійним на весь семестр (розміщено в розкладі занять, див. рисунок).

Зверніть увагу:
- під час дистанційних занять староста (заступник старости) академічної групи працює під груповим акаунтом і опрацьовує запити на приєднання (можлива ситуація для осіб які не включені в список гостей);
- у випадку потокових лекцій або об’єднаних занять декількох груп підключення здійснюється за посиланням першої групи меншого курсу (наприклад, якщо дистанційне лекційне заняття для груп ЕЕЕ-21001бСТ та ЕЕЕ-21002бСТ, то підключення за посиланням групи ЕЕЕ-21001бСТ);
- у випадку потокових або об’єднаних занять декількох груп різних спеціальностей підключення здійснюється за посиланням першої групи меншого курсу спеціальності ЕЕЕ (наприклад, якщо дистанційне лекційне заняття для груп ТЕ-21001б, ЕЕЕ-21001б та ЕЕЕ-21002б, то підключення за посиланням групи ЕЕЕ-21001б).

Дирекція ННІ
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook