Розвиток лідерського потенціалу магістрів факультету харчових технологій - стажування в Апараті Верховної Ради 2022

23 січня 2022 року

     

 

     Єва Толок, магістрантка  1 року навчання факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК  є переможцем конкурсу на Програму стажування молоді в Апараті Верховної Ради 2022 року!

     Відповідно до умов та порядку проведення конкурсного відбору до участі у конкурсі було допущено 678 кандидатів. Враховуючи, що учасниками Програми можуть бути 50 осіб, то в середньому конкурс на 1 місце складав майже 14 осіб.

       17 січня відбулася урочиста церемонія відкриття Програми стажування молоді в Апараті Верховної Ради України.

      Мета Програми – ознайомлення молоді України з особливостями здійснення законодавчого процесу та функціонування державної служби в Апараті, залучення їх до законотворчого процесу та процесу ухвалення державних рішень.

    Єва проходитиме стажування у структурних підрозділах Апарату. Програмою стажування  передбачено залучати інтернів до законопроектної роботи, здійснення аналітичних досліджень та підготовки інформаційно-довідкових матеріалів, допомага в організації проведення комітетських і парламентських слухань, круглих столів, інших фахових заходів тощо.

      Особлива увага приділяється підвищенню рівня професійної компетентності  учасників Програми стажування - вони відвідають низку навчально-просвітницьких заходів щодо законодавчого процесу у Верховній Раді України, специфіки роботи парламенту та його взаємодії з іншими органами влади, особливостей проходження державної служби тощо.

      Розвитку лідерського потенціалу стажерів сприятимуть зустрічі з народними депутатами України діючого та попередніх скликань, політичними та громадськими діячами, науковцями.

Лариса Баль-Прилипко,
декан факультету

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook