Профорієнтація в ЗЗСО «Ставищенський НВК №2»

20 січня 2022 року

      Під час зимових канікул студентка ОС «бакалавр», спеціальності 053 «психологія» групи ПС-21002 б Малімон Ольга відвідала свою рідну школу в смт.Ставище Білоцерківського району. Радо зустрілася з викладачами школи Коломійцем Олегом Олександровичем та Голік Ганною Миколаївною. Розповіла старшокласникам 11-А та 11-Б про навчання в університеті, умови вступу до навчального закладу, про можливості розкриття своїх здібностей у позанавчальний час – у науковій та громадській роботі, у спорті чи культурно-масовому житті.

    Розповіла про те, що 4 січні 2022 році стартувала реєстрація для участі у Всеукраїнських олімпіадах НУБіП для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти і реєстрація буде тривати до 15.04 22 р. Старшокласникам була надана інформація про переваги навчання в НУБіП України, зокрема на гуманітарно-педагогічному факультеті (територіальному розміщенні університету, першості його рейтингу, якісному складі кафедр, забезпеченістю бібліотек, наявністю електронних навчальних курсів та ін.).

   Сподіваємось, що розповідь студентки Малімон Ольги про університет, його здобутки та особливості здобуття освіти допоможе зробити правильний вибір майбутнім абітурієнтам. 

 

Наставник, кандидат психологічних наук,

доцент какфедри психології Зелінська Я.Ц.

Студентка 1 курсу
спеціальності «Психологія» Малімон О. Л.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook