1 ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ ЗАХИСТУ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЦЬКИХ РОБІТ УЧНІВ-ЧЛЕНІВ МАЛОЇ АКАДЕМІЇ НАУК УКРАЇНИ

12 січня 2022 року

 

01Бережанщина здавна славиться своїми науковцями, багато з яких стали відомими на весь світ. Більшість з них розпочинали свою діяльність ще зі шкільної лави, беручи активну участь в наукових гуртках, товариствах і спільнотах. Ось уже 20 років юні науковці Бережанщини активно працюють в наукових секціях Малої академії наук України.

У 2021 році наш коледж підписав договір про співпрацю з Тернопільським обласним комунальним територіальним відділенням Малої Академії Наук Украіни.

1

11 січня 2022 року на базі ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» відбувся 1 етап Всеукраїнського конкурсу захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у Бережанській філії. У конкурсі взяли участь 17 конкурсантів, які представили власні наукові розробки у 10 секціях. Серед них були учні навчальних закладів Бережанської ОТГ та студенти коледжу. Наймолодшою учасницею буча учениця 7 класу. Наш коледж на конкурсі представляли студенти Вікторія ЧОРНАЮлія ЖИГАРоман ЗАЯЦЬ в секції мовознавство (науковий керівник Світлана КУЦА) та Степан ДЕРЕНЬЛідія Герасимів і Сергій ЛУЧКА в секції Робототехніка (науковий керівник Сергій ШТОГРИН).

234657891012111213141617

Перший етап конкурсу не передбачає визначення кращого чи гіршого проєкту, а ставить за мету оцінити якість робіт, їх представлення та вказати на недоліки. Тобто, підготувати учасників до ІІ етапу конкурсу, який буде проводитись вже на обласному рівні.

Кожна з робіт була дуже цікавою, цінною як з наукової, так і практичної точки зору. Конкурсанти отримали корисні поради від членів журі, відповіли на усі запитання від своїх колег.

Члени журі подякували юним науковцям та побажали успіхів в наступних етапах конкурсу.

Сергій ШТОГРИН,
старший викладач.
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook