Вітаємо переможця всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

30 грудня 2021 року

   21-23 квітня 2021 року на базі Одеського державного аграрного університету, який згідно наказу Міністерства освіти і науки України №1457 від 24.11.2020 р. було призначено базовим вищим навчальним закладом з проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань 211 «Ветеринарна медицина».

   Мета конкурсу ‒ розвиток інтелектуального потенціалу талановитої молоді; активізація та підтримка наукової роботи студентів як найважливішого фактору формування фахівців нового типу; стимулювання їх інтересу до дослідницької роботи, участі в наукових програмах та інших формах науково-дослідної діяльності.
   У конкурсі брали участь роботи, які набрали найбільшу кількість балів за спіпим рецензуванням.
Від гуртка «Мікробіологія продуктів тваринництва» було представлено наукову роботу на тему: « Вплив фітонцидів деяких рослин на ріст та розвиток грибів роду Aspergillus», яку виконала студентка ІІ курсу ФВМ Філіпець Єлізавета.  
  За результатами оцінювання комісії зі спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» Філіпець Єлізавета отримала почесне ІІІ місце і нагороджена дипломом за кращу роботу.

Фото 
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook