Іноземні студенти захистили свої перші курсові та вдало склали іспит

17 грудня 2021 року

 Іноземні студенти спеціальності «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» продовжують своє навчання та долають нові вершини.

  Так, 6 грудня 2021 року на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту студенти з Китаю захистили свої перші курсові з дисципліни «Інвестиційний менеджмент», які вони виконали під керівництвом доктора економічних наук, професора, член-кореспондента НАН України Шинкарук Лідії Василівни. Під час захисту студенти представили свої закінчені дослідження з тем, які стосуються інвестиційних можливостей в різноманітних секторах економіки Китаю.

  

   Студенти показали високий рівень теоретичної підготовки, старанність та послідовність в наукових дослідженнях та бажанні в подальшому розвитку інвестиційних тем.

  

   Логічним завершенням навчального семестру та захисту курсових став іспит з цієї дисципліни, який відбувся 11 грудня. Екзамен приймали професор Лідія Шинкарук та доцент Марина Дєліні. Враховуючи наполегливу роботу протягом семестру, студенти легко здали іспит та отримали позитивний заряд на усю подальшу сесію.

  

  Бажаємо успіхів нашим іноземним студентам та до зустрічі на інших дисциплінах!

Марина Дєліні,
в.о. завідувача кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook