Відкрите заняття з дисципліни «Податкова система»

23 листопада 2021 року

23 листопада 2021 року відбулося відкрите практичне заняття викладачки Ірпінського фахового коледжу НУБіП України Наталії Лісовської з дисципліни «Податкова система» для студентів 3-го курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування».

Метою практичного заняття на тему: «Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» було набуття студентами практичних навичок з питань обчислення та нарахування податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Для зосередження уваги на темі заняття викладачка мотивувала третьокурсників шляхом визначення важливості теми для них як майбутніх фахівців.

Наталія Василівна вміло організувала і провела контроль рівня засвоєння змісту лекційного матеріалу з теми, використовуючи інтерактивні кросворди, що дало можливість зацікавити та активізувати роботу студентів.

Під час виконання практичних ситуаційних вправ та заповнення податкової звітності педагогиня активно залучала до роботи студентів, відповідала на їхні запитання та надавала методичні рекомендації щодо виконання вправ.

На відкритому занятті Лісовська Н.В. продемонструвала високий рівень опанування нею навчального матеріалу, методики проведення занять з використанням інноваційних і традиційних технологій навчання та вміння організувати й зацікавити студентів. Заняття пройшло активно, здобувачі освіти виявили глибокі знання з теми і навчальної дисципліни в цілому.

У процесі обговорення відкритого заняття присутні на ньому колеги високо оцінили професійні компетентності Лісовської Н.В., а також відзначили актуальність його теми і наведених викладачкою прикладів із життя та вміле використання технічних засобів навчання. Практичне заняття проведено з використанням платформи Discord.

Оксана Погоріла, методист


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook