Успішна атестація Криміналістичної лабораторії та Юридичної клініки

6 грудня 2021 року
     30 листопада 2021 р на базі юридичного факультету було проведено атестацію Юридичної клініки та Криміналістичної лабораторії, які створені з метою підвищення якості освіти та формування у студентів професійних практичних навичок та умінь.

 

Перевірку Криміналістичної лабораторії та Юридичної клініки здійснювала постійно діюча комісія з атестації лабораторій, що входить до адміністрації навчального відділу НУБіП України, а саме: голова комісії начальник навчального відділу Ярослав Рудик, заступник голови комісії, начальник навчального відділу з практичного навчання студентів Олег Бачинський, доцент кафедри комп’ютерних систем і мереж Дмитро Касаткін, доцент кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві Тетяни Зубок, провідний фахівець відділу пожежної безпеки Андрій Пасічник і заступник начальника експлуатаційно-технічного відділу Василь Федорець.

 

Першою перевірку пройшла Криміналістична лабораторія, яку представив  завідувач кафедри адміністративного та фінансового права професор Володимир Курило  ознайомив комісію наповнюваністю лабораторії в частині забезпечення навчального та практичного процесу, пожежної безпеки та охорони праці. Криміналістична лабораторія є структурним підрозділом Юридичного факультету НУБіП України, що оснащена науково-технічними засобами та є навчально-методичною базою для забезпечення освітнього процесу за спеціальністю «Право»,  як у ОС «Бакалавр» з дисципліни «Криміналістика», так і ОС «Магістр» з дисципліни «Проблеми судово-експертної діяльності».

 

Декан юридичного факультету Олена Яра наголосила, що метою створення лабораторії є підготовка кваліфікованих спеціалістів з глибокими теоретичними знаннями та практичними навичками у галузі криміналістики з використанням прогресивних методів навчання (ділові ігри, навчання, групові вправи) та криміналістичної техніки, комп'ютерів та мультимедійного обладнання. Доцент кафедри Лідія Галайдюк представила методичний матеріал  для роботи у лабораторії .

Заступник голови комісії, начальник навчального відділу з практичного навчання студентів Олег Бачинський оцінив пророблену підготовку лабораторії виділив комп’ютерне оснащення та практичні стенди лабораторії  та надав слушні незначні зауваження.

 

Наступною перевірку пройшла Юридична клініка, яку очолює доцент кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства Сергій Кідалов. Представниками комісії були перевірені всі вимоги, що ставляться до такого виду підрозділів та надані рекомендації щодо нормативного забезпечення Юридичної клініки

 

У цілому, постійно діюча комісія з атестації лабораторій НУБіП України атестувала Криміналістичну лабораторію та Юридичну клініку юридичного факультету та позитивно оцінила наповнюваність та оснащення цих структурних підрозділів.

Дякуємо адміністрації навчального відділу за пророблену роботу, зауваження і позитивну атмосферу упродовж всієї перевірки.

Лідія Галайдюк, доцент кафедри адміністративного

та фінансового права

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook