Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні проблеми сучасної науки, освіти та технологій» до 130-річчя ВСП «Бобровицький фаховий коледж імені О. Майнової НУБіП України»

30 листопада 2021 року
     29 листопада на базі ВСП НУБіП України Бобровицького фахового коледжу відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні проблеми сучасної науки, освіти та технологій», присвячена 130-й річниці з Дня заснування навчального закладу.

     У рамках конференції було розкрито актуальні питання пов’язані з сучасними аспектами розвитку науки, освіти, економіки, бізнесу та управління, ефективністю технологічних процесів, якістю та екологічною безпекою продукції; популяризацією інноваційних технологій навчання.
     Урочисто привітавши всіх учасників, роботу конференції відкрили в.о. директора коледжу Віктор Кудряченко та заступник директора з навчально-виховної роботи Юлія Петренко.

 

     З огляду на те, що захід проходив у переддень свята, добрими словами шани згадали відому на Чернігівщині меценатку Олександру Майнову, вінцем благодійних справ якої став духовний заповіт про передачу всього майна під сільськогосподарську ремісничу школу І-го розряду. Саме в цьому Олександра Майнова вбачала високу місію – розвиток аграрної освіти.
      Тема освіти, науки, розвитку технологій актуальна, як ми переконались, і до нині.
    До участі у конференції долучилися у дистанційному форматі представники низки фахових коледжів та відокремлених структурних підрозділів НУБіП України: Ніжинського фахового коледжу (Сівак Т., Козій Д.), Заліщицького фахового коледжу імені Є. Храпливого (Гедзик Н., Грицак Ю., Тихолаз О., Грицюк А., Голодняк М.), Мукачівського фахового коледжу (Коштура В., Туряниця Ю., Кречко К., Кривляк А., Цепецавер В., Дудаш В.), Бережанського фахового коледжу (Зборовська О., Корнелюк К.).

 

     Подальше обговорення проблематики конференції відбувалося під час секційних дискусій: «Інноваційний розвиток економіки: проблеми та перспективи» та «Інновації в сучасній освіті: український та світовий контекст», на яких учасники конференції змогли висловити власне бачення актуальних проблем сьогодення та запропонувати шляхи їх вирішення.
     Насичена дискусія відкрила можливості налагодження шляхів для наукової співпраці, обміну думками, аналізу досягнень та перспектив розвитку в галузях освіти, науки та технологій.

НУБІП ЄДНАЄ НАШІ СЕРЦЯ!

Юлія Петренко,
заступник директора з навчально-виховної роботи
Богдан Опальчук,
заступник начальника відділу регіонального розвитку,
координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook