Постерна презентація результатів магістерських досліджень на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК

24 листопада 2021 року

     24 листопада 2021 року на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбулася постерна презентація магістерських робіт студентів спеціальностей 181 «Харчові технології» освітніх програм «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»;  152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» освітньої програми «Якість, стандартизація та сертифікація». Для оцінки якості проведення постерної презентації від навчального відділу була присутня заступник начальника навчального відділу Оксана Зазимко.

    В умовах карантину магістри, під організаційно-методичним керівництвом науково-педагогічних працівників,  вправно поєднували виготовлення інноваційних продуктів в умовах сучасних лабораторій кафедри технології мꞌясних, рибних та морепродуктів та проведення експериментальних досліджень, адже магістерська робота – це самостійна індивідуальна кваліфікаційна робота з елементами дослідництва та інновацій, яка є підсумком теоретичної та практичної підготовки магістрів де одним з головних завдань - проведення експериментальних досліджень.

Виконання наукових досліджень дозволяє закріпити знання, набуті студентами магістратури у процесі навчання та набути умінь і навичок необхідних для виконання професійних обов’язків.

Доповіді студентів супроводжувалися показовими постерами, які відображали основні результати виконаної роботи та короткою доповіддю.

Студенти мали змогу продемонструвати знання, уміння та навички, здобуті під час навчання та проходження практики на магістерських програмах.

Оксана Зазимко відмітила, що представлені магістерські роботи були виконані на актуальні та перспективні теми, найбільш цікавими були:

- Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням нетрадиційної сировини (Волхова Т., Чава К, Бондаренко Г, Пилипенко І.); ;

- Удосконалення технології ковбасних виробів для дієтичного харчування (Москаленко І.);

- Удосконалення технології риби холодного копчення типу «Кіпперс» (Кислиця Я.);

- Удосконалення технології мусових подуктів з гідобіонтів (Семененко Т.);

- Удосконалення технології рибних рулетів гарячого копчення (Ткаченко О.);

- Удосконалення технології рибних зразів (Рогожина А.);

- Розроблення процедури верифікації НАССР в умовах ТОВ «Сільпо-Фуд», м. Київ (Антонів А.Д.);

Декан факультету Лариса Баль-Прилипко відмітила підготовку комплексної кваліфікаційної магістерської роботи (внутрішньогалузей проєкт) студентами ОП "Технології зберігання, консервування та переробки мꞌяса" та "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів", виконану на тему: "Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням нетрадиційної сировини" на замовлення ТОВ "СавинПродукт"; ОП "Якість, стандартизація та сертифікація", виконану на тему: "Розроблення елементів системи управління безпечністю харчових продуктів", на замовлення ТОВ «Віньковецький сирзавод» Хмельницької обл.

 Магістри у своїх доповідях, за допомогою постерів, продемонстрували високий рівень знань та практичну підготовку, висвітлили актуальні питання результатів проведених власних практичних досліджень.

ДЯКУЄМО ВСІМ УЧАСНИКАМ ЗА ЦІКАВІ ДОПОВІДІ!

ДО ЗУСТРІЧІ НА ЗАХИСТАХ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ!

БАЖАЄМО ВСІМ УСПІХІВ ТА ЗДОРОВ’Я! 

 Наталія Голембовська, доцент

Тетяна Розбицька, асистент

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook