Немішаївський фаховий коледж обирає стратегію розвитку на наступні 5 років

11 листопада 2021 року
     Колектив Немішаївського фахового коледжу 11 листопада 2021 року обирав не просто керівника закладу освіти, а той шлях, яким розвиватиметься коледж наступні п’ять років – чи продовжиться розпочата робота по удосконаленню освітнього процесу і відновленню матеріально-технічної бази чи зупинимося на півдорозі?!

     03 листопада відбулася зустріч колективу коледжу з Володимиром Альохіним – претендентом на посаду керівника ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України». Була презентована Програма стратегії розвитку коледжу на 2021-2026 роки, окреслено основні напрями роботи колективу, ключові цілі та вектори реалізації Програми.
     Колектив коледжу включився в активне обговорення стратегії розвитку. Кожен із промовців говорив про ті кардинальні позитивні зміни, які відбулися в коледжі за час керівництва Володимира Ілліча в кожному із структурних підрозділів. Очевидно, що метою Програми є подальше забезпечення якості освіти і лідерських позицій в освітньому процесі, збереження та примноження позитивного іміджу Коледжу, конкурентоспроможної системи функціонування закладу фахової освіти на ринку освітніх послуг. Тому з уст кожного, хто виходив до трибуни чи говорив з місця лунали переконливі слова на підтримку кандидатури Володимира Ілліча як керівника закладу освіти. Бо саме завдяки його вмілому керівництву колектив зуміє втілити все задумане в життя. Колективу потрібен цілеспрямований, високопрофесійний, далекоглядний керівник, що вболіває за нашу спільну справу – якісну підготовку висококваліфікованих фахівців, – саме таким успішним керівником і є діючий директор Володимир Ілліч.

  

     І сьогодні, під час рейтингового голосування, яке проходило з дотриманням усіх нормативних і карантинних вимог, підтримка діючого керівника була очевидною. Явка виборців склала 170 осіб із 174 за списком. Свою довіру та підтримку Володимиру Іллічу висловили 165 осіб, що складає 94,8 % усіх виборців.

 


     За ходом голосування спостерігали представники Національного університету біоресурсів і природокористування України Шинкарук В.Д. – проректор з науково-педагогічної роботи, Санченко О.В. – начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання.

     Тож, сьогоднішні результати виборів засвідчили, що колектив коледжу дійсно обирає вірний вектор свого розвитку і під керівництвом Володимира Альохіна лідерські позиції в освітньому процесі, збереження та примноження позитивного іміджу Коледжу йому гарантовані!

Олена Кищук,
соціальний педагог

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook