Цікаві он-лайн зустрічі з виробничниками і практиками

10 листопада 2021 року

     Листопад багатий на цікаві зустрічі студентів з фахівцями-практиками. Так, в рамках лекційного заняття з дисципліни «Переробка продукції тваринного походження» для студентів ОС «Магістр» була проведена он-лайн зустріч з інноваційним менеджером відділу продуктового маркетингу напрямку «Свині» компанії AVA Group Костянтином Махно.

   Лекція розпочалась знайомством з компанією AVA Group. Який напрямок роботи компанії, що є її об’єктом, з якими господарствами співпрацює, які продукти випускає. Доповідач розповів про напрям розвитку компанії і перспективи подальшого працевлаштування майбутніх фахівців.

    Далі, бесіда була присвячена темі: «Інноваційні технології годівлі поросят молочними продуктами». Розкривались питання: які є виклики в області свинарства; яким чином забезпечити високу продуктивність в родильному відділенні; які є світові тенденції в цьому питанні. Ознайомились із сучасними технологіями з випоювання замінників молока та рідких престартерів поросятам.

    Наприкінці лекції Костянтин представив навчальне відео з сучасних технологій які використовуються в годівлі свиней, а зокрема поросят.

    З особливостями штучного осіменіння кролів студентів 3 курсу ознайомила менеджер з маркетингу по кролівництву фірми БіоТестЛаб Александрова Анна в рамках дисципліни ‟Технологія виробництва продукції кролівництва і звірівництва‟.

    Вона розповіла про особливості відтворення кролів, обладнання, яке використовують для штучного осіменіння кролів; про сучасні розріджувачі сперми і деякі секрети успішного осіменіння. Наприкінці лекції гість показав відео з методикою взяття сперми у самців і спермою під мікроскопом та розіграли призи серед студентів, які задавали питання.

    Хочемо подякувати шановним доповідачам за виділений час та актуальні лекції студентам провідного факультету. Сподіваємось на подальшу співпрацю та ще не одну зустріч.

Руслана Уманець,
доцент кафедри технологій у птахівництві,
свинарстві та вівчарстві

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook