АГРОНОМІЯ 8 семестр
АГРОНОМІЯ 8 семестр
1 січня 2021 року
Нижче наведено перелік вибіркових дисциплін для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти у Національному університеті біоресурсів і природокористування України, який пропонується студентам бакалаврату спеціальності 201 «Агрономія» для вивчення у 8 семестрі для основного терміну (6 семестрі скороченого терміну) навчання.
Вибір здійснюють студенти бакалаврату 3 курсу повного терміну навчання та 2 курсу скороченого терміну навчання. Кожен студент може обрати із запропонованого переліку будь-які п'ять дисциплін, незалежно від того, викладачами якої кафедри агробіологічного факультету вони будуть викладатися.
Вибіркові дисципліни для вивчення
у 8 (6 с.т.) семестрі бакалаврату
ПЕРЕЛІК ДИСЦИПЛІН
ДЛЯ ВИБІРКОВОЇ СКЛАДОВОЇ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРА
ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 201 "Агрономія" (з анотаціями)
1 | Агробізнес і маркетинг в плодоовочівництві | анотація |
2 | Виробництво та оцінка якості продуктів переробки | анотація |
3 | Газонні та декоративні трави | анотація |
4 | Декоративне садівництво та квітникарство | анотація |
5 | Крафтове виробництво продуктів з рослинної сировини | анотація |
6 | Лучні фітоценози | анотація |
7 | Меліорація | анотація |
8 | Насіннєві фонди та їх логістика | анотація |
9 | Органічне кормовиробництво | анотація |
10 | Прикладна генетика сільськогосподарських культур | анотація |
11 | Продовольче підприємництво | анотація |
12 | Ризики кліматичних змін | анотація |
13 | Селекція і насінництво гетерозисних гібридів | |
14 | Сортовивчення та сортознавство | анотація |
15 | Спеціальна селекція польових культур | |
16 | Створення і використання пасовищ | анотація |
17 | Технології бродильних виробництв | анотація |
18 | Технологічна експертиза продукції рослинництва | анотація |