НЕЗАБУТНЯ ПРОГУЛЯНКА ОСІННІМ БОТАНІЧНИМ САДОМ НУБІП УКРАЇНИ

19 October 2021, 14:12

        Незважаючи на тривалий період перебування у стінах рідної alma mater (навчаємося з першого курсу ОС бакалавра), постійно продовжуємо відкривати цікаві та пізнавальні місця нашого університету. Так за ініціативи наставника (доц. Піковського Мирослава) нами відвідано Ботанічний сад Національного університету біоресурсів і природокористування України. Даний підрозділ є важливою навчально-науковою базою для дослідження, збереження, акліматизації та розмноження у спеціально створених умовах рідкісних та типових видів рослин, дерев місцевої і світової флори, яких налічується 3500 таксономічних одиниць.

Заповідну територію саду гармонійно доповнює велика кількість найрізноманітніших скульптур. Серед них можна побачити навіть доісторичних тварин: снігову людину або ж родину динозаврів.

В останні теплі дні осені ми насолодились чудовими краєвидами університетського ботанічного саду, величною красою багаторічних дерев і дізнались безліч нового для свого кругозору.

Висловлюємо щиру вдячність працівникам ботнічного саду НУБіП України за можливість милуватися такою неймовірною красою та постійним оновленням експозицій. 

 

 

 

Анастасія Берлінець,
студентка магістратури 2-курсу навчання
спеціальності “Захист рослин”

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook