Факультет ІТ відкриває двері для вступників: поки що віртуально

April 18, 2021

17 квітня у рамках Дня відкритих дверей університету викладачі факультету інформаційних технологій зустрічали своїх абітурієнтів. До нашої зустрічі приєдналися фахові коледжі НУБіП – Ніжинський, Бережанський, школи Києва, Фастова, Вознесенська, Денисівки, Сваляви, Бобровиці та інших куточків України. Загалом до зустрічі приєдналися 234 учасника.

Учасники познайомилися з відеоматеріалами про факультет, а декан факультету Олена Глазунова розповіла про можливості для навчання та розвитку.

Олена Григорівна зупинилася на предметах ЗНО та особливостях вступу цього року.

До обговорення програм підготовки на факультеті долучилися завідувачі випускових кафедр. Голуб Б.Л., завідувачка кафедри комп’ютерних наук охарактеризувала плани підготовки за спеціальностями 121 Інженерія програмного забезпечення та 122 Комп’ютерні науки. Завідувач кафедри комп’ютерних систем і мереж Лахно В.А. зупинився на особливостях підготовки фахівців за спеціальностями 123 Комп’ютерна інженерія та 125 Кібербезпека. Жердіцин Д.М., завідувач кафедри економічної кібернетики, розповів про нову програму Цифрова економіка та найстаршу програму нашого факультету Економічна кібернетика. Нову програму підготовки започатковує кафедра інформаційних систем і технологій, на якій зупинився завідувач кафедри Швиденко М.З., а саме за спеціальністю 126 Інформаційні системи і технології.

Випускники шкіл та коледжів активно задавали запитання як в чаті, так і особисто. Їх цікавили і різниця у підготовці за різними спеціальностями, і співпраця з різними компаніями, і особливості вступу для випускників коледжів, і умови проживання в гуртожитку, і технології, яким навчають на факультеті, і кількість бюджених місць. На всі питання намагалися відповісти фахівці факультету, а також залишили в чаті всі контактні дані для комунікації з майбутніми вступниками.

Отож, до зустрічі на факультеті влітку!

 

Олена Глазунова, декан факультету інформаційних технологій

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook