І знову День відкритих дверей. Кафедра глобальної економіки зустрічає абітурієнтів.

November 22, 2019
НУБіП України

 22 листопада в День відкритих дверей НУБіП України на кафедру глобальної економіки завітали учні комунального закладу Київської обласної ради "Фастівський ліцей-інтернат" разом із своїми вчителями Казначеєвою Анною та Пихновською Наталією. Викладачі кафедри глобальної економіки на чолі з завідувачем кафедри Наталією Вдовенко та деканом економічного факультету Дібровою Анатолієм гостинно вітали майбутніх абітурієнтів, розповіли про переваги навчання на економічному факультеті, про умови та особливості навчання, про міжнародні програми обміну між НУБіП України і університетами-партнерами, а також освітні можливості й додаткові переваги.

 Учні відвідали лабораторію Agmemod, яка орієнтується на комплексні навчальні та науково-виробничі завдання, прийнятті відповідних агрополітичних рішень та розвитку агропродовольчого ринку. Після зустрічі з ректором і деканом учні разом з вчителями та викладачами прогулялися по Ботанічному саду. Загалом, наші гості відмітили прекрасні умови для навчання студентів, потужну матерільно-технічну базу. Майбутні студенти та вчителі ліцею залишились задоволеними від зустрічі із викладачами та керівництвом нашого університету.

 Щиро дякуємо вчителям Фастівського ліцею-інтернату Казначеєвій Анні та Пихновській Наталії за співпрацю та сприяння в організації знайомства учнів з НУБІП України.

 Впевнені, що подібні заходи допоможуть майбутнім абітурієнтам у виборі подальшого професійного шляху.

TВІЙ ВИБІР – ТВОЯ ДОРОГА, НУБіП УКРАЇНИ – ТВОЯ ПЕРЕМОГА!
 

к.е.н., ст. викладач Сокур Л.В.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook